Mara Bănică, șocată de ce s-a întâmplat, în direct, în emisiunea lui Capatos. Pepe, revoltat, a dat buzna în studio când nu se aștepta nimeni

Pepe
Pepe

Mara Bănică a rămas profund șocată după ce Pepe a intrat pe neașteptate în emisiunea lui Dan Capatos și a prezentat dovezi compromițătoare despre fosta sa soție, Raluca Pastramă.

 

Războiul dintre Raluca Pastramă și Pepe pare că nu se mai termină! Bruneta a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, acolo unde a făcut dezvăluiri și acuzații la adresa fostului soț. Deranjat de afirmațiile făcute de mama fiicelor sale, Pepe nu a stat prea mult pe gânduri și a venit în platoul emisiunii cu dovezi care o pun într-o lumină nefavorabilă pe femeia cu care a fost căsătorit aproape un deceniu.

În timpul pauzei publicitare, artistul le-a prezentat moderatorilor câteva înregistrări video cu Raluca Pastramă, imagini care nu au putut fi difuzate la televizor. Artistul le-ar fi arătat lui Dan Capatos și Marei Bănică filmulețe indecente cu mama copiilor săi alături de alți bărbați și imagini cu Raluca Pastramă aflată sub influența substanțelor interzise. Dan Capatos a mărturisit că a văzut imagini groaznice.

„Dacă te știi în halul ăsta de compromisă, de ce mai ieși la atac?!”, a spus Dan Capatos.

Vedeți detalii pe Spectacola:

https://www.spectacola.ro/mara-banica-socata-de-imaginile-prezentate-de-pepe-cu-raluca-pastrama-la-tv-artistul-a-dat-buzna-in-emisiunea-lui-dan-capatos-pentru-a-prezenta-dovezi-video_42127.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel