Maramureş: Elev reţinut de poliţişti

Un elev în vârstă de 16 ani a fost reţinut de poliţişti după ce reprezentanţii unui liceu din municipiul Baia Mare, la care acesta învaţă, au apelat numărul 112 sesizând că minorul a început să distrugă bunuri dintr-o sală de clasă, a precizat joi, presei, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

'Un echipaj de ordine şi siguranţă publică a intervenit după ce a fost sesizat că un elev are un comportament deviant şi a început să distrugă bunuri din sala de clasă. Întrucât acesta s-a manifestat agresiv şi după sosirea poliţiştilor, a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj', a declarat Florina Meteş.

Conform unor surse din cadrul unităţii şcolare, în momentul care poliţiştii au încercat să-l reţină pe elev, el i-a scuipat şi a rupt hainele unuia dintre membrii echipei de intervenţie. Florina Meteş a adăugat că elevul a fost dus la spital pentru o evaluare psihiatrică şi o serie de analize analize medicale, existând suspiciunea că ar fi consumat substanţe interzise, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel