Maraton de politicieni la DC News TV în campania electorală. Cine a venit la dezbateri, de la premierul Ciolacu până la candidații la primării

Foto: DC News TV
Foto: DC News TV

Campania electorală din acest an a fost marcată de mai puține injurii și mai multe dezbateri decât de obicei.

DC News a reprezentat un loc al dialogului, iar politicienii care au participat la emisiunile difuzate la DC News TV în campanie au discutat în limitele decenței despre proiecte, dar și despre planul de a-și învinge adversarii la alegerile din 9 iunie, atât pe plan intern, cât și pentru Bruxelles.

Printre figurile cu funcții înalte îi numărăm pe premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, dar și pe europarlamentarii cu mari șanse de a obține încă un mandat precum Rareș Bogdan, Victor Negrescu, Eugen Tomac sau Cristian Terheș. Iată în continuare lista cu cei prezenți la DC News TV în campanie:

Marcel Ciolacu – Premierul României

Într-un interviu dublu alături de candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, premierul Ciolacu a vorbit despre performanța la care se așteaptă de la partidul pe care îl conduce la alegerile din 9 iunie. Acesta nu a ezitat să discute despre viitorul economic al țării, însă deciziile privind alegerile prezidențiale din toamnă au fost amânate pentru un viitor interviu la DC News TV după scrutinul de duminică.

Nicolae Ciucă – Președintele Senatului

Nicolae Ciucă a oferit informații atât pe plan politic, cât și pe plan strategic. Interviul său cu Bogdan Chirieac a fost urmărit în aceeași măsură de analiștii politici și de analiștii militari, fiind difuzat și pe Defense Romania.

Victor Negrescu – Candidat PSD la Parlamentul European

Victor Negrescu s-a făcut remarcat printr-un mandat productiv de europarlamentar. Trimis la Bruxelles de către români cu teme clare, acesta a apărat drepturile cetățenilor și a făcut vocea României auzită la nivel înalt. Acesta a vorbit pe larg și despre prioritățile cu care ar începe un alt mandat de cinci ani de eurodeputat, dar și despre bunăstarea generală la nivel social și financiar din țara noastră.

Eugen Tomac – Candidat ADU la Parlamentul European

Politicianul din partea PMP speră să reprezinte România la Bruxelles pentru încă un mandat. Pe lângă planurile pentru viitor, Tomac a explicat și marea victorie obținută în Parlamentul European privind pașii către recuperarea Tezaurului României.

Andi Cristea – Candidat PSD la Parlamentul European

Politicianul PSD ne-a vorbit în detaliu despre viitorul tehnicii și despre cum vor afecta noile tehnologii România. De la Inteligență Artificială (AI) la Metaverse și de la joburile viitorului până la criptomonede, Andi Cristea a clarificat încotro se îndreaptă țara noastră pe poteca tumultoasă a avansului tehnologic.

Roxana Mînzatu – Candidat PSD la Parlamentul European

Mândră că are șansa să-și reprezinte țara pe plan internațional, Mînzatu și-a prezentat în detaliu planurile și proiectele pe care le-a pregătit pentru un mandat de europarlamentar.

Dan Nica – Candidat PSD la Parlamentul European

Politicianul PSD a explicat în cadrul interviului cum poate fi îmbunătățită imaginea României în Europa și cum poate țara noastră să-și facă vocea auzită „la masa bogaților”.

Vasile Dîncu – Candidat PSD la Parlamentul European

Cu un proiect amplu pentru un al doilea mandat de eurodeputat, după cei doi ani petrecuți la Bruxelles între 2007 și 2009, fostul ministru al Apărării a adus noi vești privind securitatea României în acest context geostrategic complicat. Totuși, poziția noastră poate reprezenta și o oportunitate.

Ce candidați la Parlamentul European au mai venit la DC News TV:

Adrian-Dragoș Benea – Candidat PSD la Parlamentul European

Maria Grapini – Candidat PSD la Parlamentul European

Ștefan Mușoiu - Candidat PSD la Parlamentul European

Gheorghe Cârciu - Candidat PSD la Parlamentul European

Cristian Terheș - Candidat AUR la Parlamentul European

Ce candidați la alegerile locale au venit la DC News TV:

Nicușor Dan - Candidat independent la Primăria Municipiului București 

Gabriela Firea – Candidat PSD la Primăria Municipiului București

Sebastian Burduja – Candidat PNL la Primăria Municipiului București

Corneliu Ștefan – Candidat PSD la președinția CJ Dâmbovița

Daniel Tudorache – Candidat PSD la Primăria Sectorului 1

Rareș Hopincă - Candidat PSD la Primăria Sectorului 2

Gheorghe Șoldan – Candidat PSD la președinția CJ Suceava

Șoldan are 33 de ani și propune un județ Suceava al prosperității, al locurilor de muncă și al investițiilor. Cu vigoare și idei noi, acesta consideră că viitorul județului ar fi în mâini bune dacă ar fi condus cu forțe proaspete de către un tânăr.

Adrian Gâdea – Candidat PSD la președinția CJ Teleorman

Gâdea a venit la DC News TV cu informații despre noi puncte strategice de infrastructură. De la noua autostradă care va tranzita județul până la modernizarea portului de la Turnu Măgurele, veștile care vin dinspre Sudul țării sunt încurajatoare pentru toată lumea.

Adrian Constantin – Candidat PSD la Primăria Otopeni

O altă propunere tânără a PSD pentru administrația locală, Constantin a spus cum poate fi îmbunătățit traiul celor care locuiesc în orașul Aeroportului Internațional Henri Coandă. Acesta a abordat teme privind dezvoltarea generală a orașului lipit de Capitală, crearea a noi locuri de muncă, dar și creșterea nivelului de educație în școlile locale.

Gabriel Zetea – Candidat PSD la președinția CJ Maramureș

Zetea își dorește să ajute Maramureșul prin experiența acumulată în Parlamentul României. Calea către dezvoltare poate fi doar cea a investițiilor, a proiectelor europene și a folosirii cu cap a banului public, iar propunerea PSD pentru CJ Maramureș declară că înțelege cum trebuie să se facă administrație la noi.

Voicu Vușcan – Candidat PSD la Primăria Alba Iulia

Din seria de emisiuni ale lui Victor Negrescu la DC News TV s-a remarcat și candidatul PSD la Primăria Alba Iulia. Orașul cetății are probleme și mare competiție chiar în propriul județ, iar gestionarea următorilor 4 ani trebuie să fie făcută în mod constructiv pentru rezultate pe termen scurt. Voicu Vușcan are un plan pentru Alba Iulia și, dacă va avea mandat să-l pună în aplicare, va putea aduce municipalitatea la un alt nivel.

Ce candidați la alegerile locale au venit la DC News TV:

Bogdan Cojocaru – Candidat PSD la președinția CJ Iași

Costel Fotea - Candidat PSD la președinția CJ Galați

Lucian Pătrașcu - Candidat PSD la președinția CJ Brașov

Nicușor Halici - Candidat PSD la președinția CJ Vrancea

Ionela-Cristina Breahnă-Pravăț – Candidat PSD la președinția CJ Bacău

Bogdan Balanișcu - Candidat PSD la Primăria Iași

Alex Potor - Candidat PSD la Primăria Slobozia

Cristi Misăilă – Candidat PSD la Primăria Focșani

Horia Teodorescu - Candidat PSD la președinția CJ Tulcea

Ciprian Blejan - Candidat AUR la președinția CJ Bihor

Costel Moza – Candidat AUR la Primăria Oradea

Corneliu Mureșan – Candidat PSD la președinția CJ Alba

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel