EXCLUSIV  Marcel Boloș scoate asul din mânecă în ședința BPN. "Cel mai mare transfer făcut vreodată"

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Află în articol ce anunț a făcut ministrul Finanțelor, Marcel Boloș în ședința BPN PNL.

Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, ar fi declarat în urmă cu puțin timp în ședința BPN PNL, că astăzi va fi transferată suma de 12,5 miliarde de lei pentru drepturi din recalcularea pensiilor.

"Azi transferăm suma de 12,5 miliarde de lei pentru drepturi din recalcularea pensiilor pentru 3,8 milioane beneficiari. Angajamentul este dus azi la bun sfârșit. Este cel mai mare transfer făcut vreodată, ne-am achitat de responsabilitate", a declarat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința BPN PNL, potrivit unor surse DC NEWS.

Astfel, unele voci spun că Marce Boloș își scoate asul din mânecă, în contextul în care, conform unor surse sigure DC NEWS, acesta urmează să fie schimbat din Guvern. Ar fi, de fapt, și o solicitare a PSD, în urma gafelor repetate făcute de ministrul Finanțelor. Totodată, potrivit ultimelor informații, în PNL ar exista deja o listă scurtă cu privire la înlocuitorul lui Marcel Boloș. În acest moment ar exista trei nume. În plus, ultimele informații din PNL arată că taberele liberale au fiecare propriul candidat. Urmează însă să vedem ce decizie va fi luată cu privire la ministrul Finanțelor după încheierea acestei ședințe despre care sursele spun că va fi una cu mult zgomot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel