Marcel Ciolacu, atac la Nicolae Ciucă: Onoarea nu e doar pe panouri

Agerpres
Agerpres

Aflat la Bruxelles, Marcel Ciolacu a avut un atac la adresa lui Nicolae Ciucă, referindu-se la panourile de campanie regăsibile în toată țara.

În mai, Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat faptul că îşi va lansa în iunie cartea Un ostaş în slujba ţării. Cartea va apărea la Editura RAO. Încasările ar urma să fie donate către iniţiative caritabile.

"Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Nu despre funcţiile pe care le-am ocupat, nu despre imaginea mea publică, nu sunt bilanţ şi nici program electoral. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, a microfonului sau a televizorului", a scris Nicolae Ciucă, pe site-ul său. 

Astăzi, aflându-se la Bruxelles, Marcel Ciolacu a avut un atac la adresa lui Nicolae Ciucă, referindu-se la panourile de campanie regăsibile în toată țara pe care scrie același mesaj: Un ostaș în slujba țării.

"Poate trebuie să înțelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este și în discuțiile în cadrul Coaliției. Pe de altă parte, trebuie să înțelegem și faptul că nu mai avem Miliție, avem Poliție. Și că România s-a schimbat pe fond și noi politicienii, dacă dorim să fim respectați, trebuie să ne schimbăm și noi", a declarat Marcel Ciolacu.

Panourile la care se referă Marcel Ciolacu:

1. Arhivă per... (img_8870_98609900.jpg)

"Ca și prim-ministru, trebuie să am o abordare deschisă și o discuție cu toate partidele politice. Dacă acest calendar anunțat anterior nu se ține, acest lucru îl voi face", a mai spus acesta. "Sunt ferm convins că veți afla mâine la ședința de guvern", a mai adăugat el.

Referitor la funcțiile care se vor discuta în cadrul reuniunii oficialilor de la Bruxelles, Marcel Ciolacu a declarat că "de asta ne strângem. România are nevoie de un Comisar European".

"Discuțiile sunt începute de vreo șase luni. Le-am început cu colegul meu, Victor Negrescu, cu care sunt împreună și aici. Și le vom continua și astăzi", a mai spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel