Marcel Ciolacu, departe de circul dâmbovițean: Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu nu vrea să se implice în conflictele politice care pot pune în pericol prioritățile românilor.

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că ”românii îi știu mai bine pe cei vinovați” pentru situația cu care se confruntă țara, când se caută soluții pentru a acoperi gaura bugetară. Mai mult de atât, mai spune acesta, rolul pe care îl are în acest moment este de a asigura ”stabilitatea politică și economică”, lăsând circul politic în seama altora.

”Actul de guvernare este mai important decât păruiala politică. Un partid responsabil se află la conducerea țării pentru a arăta că este capabil să ia decizii pentru oameni, nu pentru a-și expune în piața publică frustrările politice.

Nu mă voi angaja în niciun fel de conflicte care nu au legătură cu prioritățile cetățenilor. Mă voi lupta doar pentru măsurile care țin de viața oamenilor obișnuiți, de nivelul de trai și de problemele lor de zi cu zi”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

Ciolacu: ”Nu fug de răspundere”

De asemenea, mai precizează premierul, rolul său este de a găsi soluții, nu de a fugi de răspundere. 

”Ca premier, am datoria să vin cu soluții concrete la realitățile din țară. Iar realitatea este că au fost făcute împrumuturi foarte mari în anii precedenți, iar pandemia a demonstrat o sete incredibilă pentru risipă.

Datoria mea este să echilibrez situația. Lipsa de acțiune și bla bla-ul politic înseamnă, în fapt, blocarea fondurilor europene atât de necesare pentru dezvoltare. Și nu voi permite niciodată așa ceva! Nu fug de răspundere și nici nu caut vinovați în trecut. Românii îi știu mai bine pe vinovați.

Rolul meu este să vin cu soluții, să asigur stabilitatea politică și economică a României, să răspund la problemele cetățenilor și să îi protejez pe cei afectați de creșterea prețurilor. De asta mă voi ocupa. Scandalurile și disputele care țin de menajeria politică le las în seama altora”, a mai scris premierul Marcel Ciolacu.

Citește și: Boloş: Reducerea cheltuielilor publice nu trebuie privită ca o măsură austeră ci ca o strategie pentru creştere economică durabilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel