Marcel Ciolacu le arată pisica strategilor PNL:  Eu îmi permit s-o spun. Mie nu mi-e rușine, chiar dacă pierd voturi

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Marcel Ciolacu taxează strategia PNL de campanie. 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, dacă va ajunge președintele țării, spune că va nominaliza premier în funcție de negocieri și de votul românilor. Premierul, întrebat dacă partenerii de coaliție i-ar face o propunere, nu ar spune nu, a răspuns: ”Să ne hotărâm: când sunt parteneri, când nu sunt parteneri? Nu mai înțelege nimeni nimic. Avem o coaliție, un guvern PSD - PNL, care funcționează bine din punctul meu de vedere. Nu e perfect. În schimb, avem niște anunțuri de campanie electorală... Am văzut și eu mesajele că se dorește o coaliție de dreapta. Am mai avut și cred că, la fel de bine ca și mine, cunoașteți ce s-a întâmplat și cum a fost construită, împotriva votului românilor. PSD câștigase alegerile. În orice stat european, președintele acordă mandatul partidului care câștigă alegerile. Deci, de la început, s-a pornit cu stângul”.

”Eu îmi permit s-o spun”

”Înțeleg acum, că se vorbește de o nouă coaliție de dreapta. Le urez succes, dar să nu creadă că românii au uitat de ultima coaliție de dreapta” atenționează Marcel Ciolacu, la Digi24. Liderul PSD spune că e normal că-și dorește o continuitate și o stabilitate. ”În schimb, eu îmi permit s-o spun” afirmă premierul. ”Dom`ne, mie nu mi-e rușine, chiar dacă pierd voturi. România are nevoie de stabilitate” insistă el.  

”Aș deveni penibil să fac acest lucru”

Dacă în ceea ce privește varianta Klaus Iohannis premier nu are un răspuns, în ceea ce-l privește pe Nicolae Ciucă spune, fără nicio ezitare, că l-ar pune iar prim-ministru al României, fără niciun dubiu, chiar dacă a afirmat despre sine că, atunci când a preluat mandatul de premier, a fost ”pompier” de serviciu. Marcel Ciolacu afirmă că e foarte mândru de toți miniștrii, indiferent de culoarea politică. 

Declarațiile lui Nicolae Ciucă, presărate cu atacuri la adresa sa, le apreciază drept ”joc politic”. Eu le înțeleg - susține Marcel Ciolacu. ”Suntem în logică de campanie, eu nu o să fac niciodată acest lucru, m-aș dezice de mine, aș deveni penibil să fac acest lucru” întărește premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel