Marcel Ciolacu nu se dezice de salamul săsesc și pateu. A fost la cumpărături și-n 2020, ce a cumpărat atunci - FOTO

Premierul Marcel Ciolacu a generat multe reacții în spațiul public după ce a fost la cumpărături, cheltuind nici 100 de lei. 

Vezi aici: Ce și-a cumpărat premierul Marcel Ciolacu cu 100 de lei: Am fost la supermarket. Total 93.50 de lei/ Reacții: Nu sunt cele mai fericite alegeri

Aceste cumpărături ale premierului, în valoare de 93,50 lei, au venit după ce a fost întrebat de jurnaliști ce cumpără cu 100 de lei, la care a răspuns: ”Cumpăr ce am nevoie, adică o pâine, zahăr... Cred că pot cumpăra consistent cu 100 de lei”.

Ce a cumpărat? ”Salată, castraveți, ceapă și niște cartofi, mere, pateu Ardealul, salam Săsesc, ulei și zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie și o bere Ursus - produsă la Buzău... total 93.50 de lei” a scris el. 

Dar nu este prima oară când Marcel Ciolacu merge la cumpărături și scrie despre asta pe Facebook. În aprilie 2020, când era președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a mers, de asemenea, în supermarket, iar experiența a fost dezvăluită și celor care-l urmăreau. 

”Azi am dat o fugă până la magazin să fac câteva cumpărături pentru zilele următoare. Așa cum vă spuneam, este important pentru fiecare dintre noi, pentru economia românească, să alegem produse românești. Să susținem producția românească și pe antreprenorii români. Eu am cumpărat astăzi produsele acestea. Voi ce produse făcute aici, la noi, în România ați cumpărat ultima dată?” arăta postarea lui Marcel Ciolacu, care și atunci, ca și acum, vorbea despre produsele românești. 

Chiar și pentru Marcel Ciolacu, la acea vreme, coșul de cumpărături era mai bogat. Deși nu avem un bon cu acea ocazie, vedem că și-a cumpărat două sticle de apă plată, două iaurturi de băut, pateu Ardealul, cașcaval, crenvurşti, salam Săsesc, pâine feliată cu semințe, pufuleți, lapte dulce, brânzică de casă Covalact (2). 

Magazinele alese au fost diferite, dar și cantitățile de produse. Dacă cu această ultimă ocazie, premierul a fost făcut de unii egoist, cumpărând câte un produs, în 2020, erau câte două produse din apă, brânzica de casă, lapte de băut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel