Marcel Pavel, după ce Loredana Groza i-a sărutat picioarele lui Horia Moculescu: "Un gest de prețuire exacerbată. Voia să atragă atenția"

Sursa foto: captură video YouTube Loredana
Sursa foto: captură video YouTube Loredana

Marcel Pavel a reacționat față de gestul Loredanei Groza, de la Festivalul Mamaia, care a îngenuncheat în fața lui compozitorului Horia Moculescu și i-a sărutat picioarele.

"A fost un gest de prețuire exacerbată. E mai atipic, voia să atragă atenția și văd că a reușit și acum", a spus Marcel Pavel pentru playtech.ro

Nici compozitorul Horia Moculescu nu s-a bucurat prea mult de gestul artistei: ”Am ridicat-o în picioare, nu am vrut să facă acest gest umil”.

"Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect"

Deși, inițial, artistul ar fi trebuit să susțină un recital în cadrul evenimentului, schimbarea organizatorilor pe ultima sută de metri l-a făcut pe Marcel Pavel să refuze invitația.

"Eu am fost invitat de Niki Constantinescu, dar pe urmă s-au format două tabere. Mi-a displăcut, am renunțat, au fost controverse. Eeste totuși un lucru bun că s-a gândit cineva să mai organizeze o ediție a festivalului. Nu înțeleg însă de ce s-au ocupat de organizare cei care dețin un post de radio, care n-a difuzat niciodată muzică ușoară românească. Găștile s-au împărțit în două, nu mai este respect față de Festivalul Mamaia.

Păi, în loc să investești peste 500.000 de euro într-o ediție, mai bine băgai banii în Teatrul de vară din Mamaia și-l reparai, să fie o floare, să fie mult mai frumos ca înainte. Festivalul ar trebui să fie în proprietatea statului, nu a unui consiliu județean. Am refuzat. O să cânt când o să fie de bun-simț, nu să se îmbogățească alții pe spatele nostru. A devenit o afacere", a adăugat Marcel Pavel, pentru sursa citată.

"Visul meu se împlinește"

Loredana Groza şi-a arătat aprecierea pentru marele compozitor sărutându-i picioarele, în cadrul celei de-a 60-a ediții a Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia, în ultima seară a evenimentului.

"Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu! Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!", le-a mărturisit Loredana celor prezenți la festival.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel