Marcel Toader: Viața mea va fi mult mai frumoasă de acum încolo

Fostul soț al Gabrielei Cristea, Marcel Toader, a fost invitat, sâmbătă, la petrecerea Oanei Roman, unde a făcut câteva declarații uluitoare, după ce a golit câteva pahare cu alcool, scrie Wowbiz.

"Nu ne-am spus nimic când ne-am despărțit. Eram doi străini în casă. Să nu mai aud de familie, căsătorie sau copii. În rugby se spune așa: "Mi-am luat-o în bot cu o forță teribilă. Nu mai vreau", a spus Marcel Toader.

 Fostul sportiv a dezvăluit că a văzut-o pe Gabriela Cristea plângând, dar lacrimile ei nu l-au impresionat.

 "Femeia vrea să fie dominată. În viata mea, am acumulat multe experiețe, experiența asta nu mi-a ieșit. Am ajuns la concluzia că nu mai vreau familie, nu mai vreau copii. Nu mai vreau nimic. Încerc să fiu bine", a mai spus acesta.

 "Gabriela, cât timp a fost cu mine era altfel. Acum lasă loc interpretărilor. Eu cât timp am fost cu ea am fost obscur. Acum nu mai contez decât eu, copilul meu, mama mea. S-a terminat totul. Nu mai cunosc ziua de naștere, telefonul. La revedere. Viața mea va fi mult mai frumoasă de acum încolo. Mai am foarte puțin până la sfârșit. Dar acest sfâșit va fi spectaculos. Vreau să îi dau partea ei de afacere ca să nu zică că i-am mâncat banii", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel