EXCLUSIV  Mare atenție dacă ești în zodia Fecioară. Tot ce se va întâmpla acum te pregătește pentru 2022

Horoscop Fecioară/ foto ilustrativ pixabay
Horoscop Fecioară/ foto ilustrativ pixabay

Nativii zodiei Fecioară sunt atenționați de astre. 

Ziua de luni, 13 decembrie 2021, aduce două ”sărbători” din punct de vedere astrologic. De altfel, zilele sunt premergătoare retrogradării lui Venus. Luni, Mercur iese din semnul Săgetătorului și intră în Capricorn, unde va sta până în 2 ianuarie. Acest lucru ne face mai serioși, mai sobri în comunicare, mai introvertiți și oarecum mai înceți.

Tot mâine, Marte iese din Scorpion și intră în Săgetător, unde va sta până în 4 ianuarie. Va aduce mai mult optimism, dar și mai mult risc, mai multă asumare. Marte ne face mai flexibili. 

În 14 decembrie, Marte face o conjuncție cu Nodul Sud în Săgetător și mulți s-ar putea să aibă momente agresive, prin comportament. ”Aveți grijă cu cine vreți să intrați în competiție, cui vreți să demonstrați, cui vreți să-i faceți dreptate, pentru că, de multe ori, sunt niște factori declanșatori care nu au treabă cu noi” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

În 18 decembrie, Soarele face un sextil cu Jupiter, fiind o zi care ne pregătește... ca liniștea dinaintea furtunii, asta pentru că în 19 decembrie vom avea Lună Plină în Gemeni și Venus retrograd în Capricorn. ”Aveți grijă la ce aflați despre partener, ce decizii luați” a spus astrologul Daniela Simulescu, în cadrul emisiunii despre horoscopul săptămânii 13-19 decembrie. Luna Plină mai vine și cu o conștientizare a schimbării. Rezultatele se vor vedea însă abia din a doua parte a anului viitor. 

Horoscop 13-19 decembrie 2021. Previziuni pentru nativii Fecioară

Pentru nativii Fecioară, astrologul Daniela Simulescu anunță, pentru săptămâna următoare: ”Mercur își schimbă semnul, e bine, intră în casa a cincea, deci e o săptămână importantă pentru voi, în casa a cincea, unde este Venus, care va retrograda, și unde îl avem și pe Pluto. Dintr-odată, partea personală e cea mai importantă, tot ce înseamnă iubire. Perioada ce urmează vă pregătește pentru tot ce va urma în 2022. Poate nu va trebui să vă mai chinuiți atât de mult pe partea profesională, să nu mai investiți atât de multă energie și să învățați să vedeți lucrurile mai relaxați, să nu exagerați. De săptămâna viitoare, sfatul principal al astrelor este să stai mai mult pe acasă, să ai mai multă grijă de partener și de relația voastră, dar și să-ți rezervi mai mult timp pentru tine. Luna Plină va fi pe casa a zecea, ceea ce înseamnă că vei lăsa niște obiceiuri profesionale, iar confortul interior va prima.”

Vezi mai mult în video pentru fiecare zodie: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel