Mare sărbătoare în grădina Palatului Elisabeta. Concursul "Basmele Reginei Maria" a ajuns la a XVIII-a ediție

foto: familiaregala.ro
foto: familiaregala.ro

Grădina Palatului Elisabeta va găzdui ceremonia de încheiere a concursului internațional de creație originală “Basmele Reginei Maria”.

Marți, 4 iunie 2024, începând cu ora 12, în grădina Palatului Elisabeta va avea loc, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Sofia, ceremonia de încheiere a concursului internațional de creație originală “Basmele Reginei Maria”, ajuns la ediția a XIX-a. Concursul se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta și al ASR Principelui Radu.

Competiția a adus împreună anul acesta 650 concurenți din România și Republica Moldova. La ceremonia de la Palatul Elisabeta vor fi premiați 100 de concurenți.

Anul trecut, la ceremonia de la Palatul Elisabeta au luat parte 134 concurenţi şi 60 de profesori din Suceava, Iaşi, Constanţa, Tulcea, Giurgiu, Craiova, Corabia, Piteşti, Drobeta-Turnu Severin, Timişoara, Oradea, Cluj Napoca, Ploieşti.

După optsprezece ani, concursul se bucură de mult interes din partea elevilor de toate vârstele din liceele țării și de admirație din partea celor care îl cunosc. Profesoara Daniela Calafeteanu, inițiatoarea acestui valoros eveniment anual, a fost distinsă cu Medalia Regală de Loialitate în martie 2018, la Sala Tronului de la Palatul Regal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel