Marea Britanie: Rusia a dispersat aproape 40 de aeronave după atacul ucrainean asupra unui aerodrom militar

Unsplash
Unsplash

Serviciile de informații din Marea Britanie declară că Rusia a dispersat aproape 40 de aeronave după atacul ucrainean asupra unui aerodrom militar.

Rusia a fost forțată să retragă aproximativ 40 de aeronave de diferite tipuri din zona aerodromului Kushchevskaya după un atac recent al Ucrainei - și să le reorganizeze către numeroase aerodromuri mai departe de zonele apropiate frontului.

Serviciul de Informații al Apărării Regatului Unit a declarat că impactul acestei reorganizări este puțin probabil să fie evident sau dramatic. Cu toate acestea, Ucraina a demonstrat deja capacitatea de a lovi mult mai adânc în Rusia, notează Pravda.

Faptul că Rusia a luat aceste măsuri înseamnă că durata misiunilor aeriene va trebui extinsă pentru a menține același nivel de consistență pe câmpul de luptă ca până în prezent.

Acest lucru, la rândul său, va necesita utilizarea mai multor combustibili, va crește costurile și va împovăra echipajele.

La 30 aprilie, Ministerul Apărării din Marea Britanie a recunoscut că atacul Ucrainei asupra aerodromului Kushchevskaya din Kubanul Rusiei ar forța Rusia să-și disperseze avioanele de vânătoare și să reorganizeze activele de apărare aeriană.

Serviciul de Informații al Apărării Regatului Unit a estimat, de asemenea, pierderile rusești în războiul în toată regula împotriva Ucrainei la 450.000 de morți și răniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel