Marea confruntare - Chirieac, față în față cu datele Sociopol: Bucureștiul poate furniza o surpriză, unul dintre candidați va fi dezamăgit puternic. Se joacă pe primele trei locuri

captură România TV
captură România TV

Bogdan Chirieac a comparat datele colectate de DC News cu cele din Centrul de comandă Sociopol. Analistul politic crede că vor fi vești bune la Sectorul 1.

Analistul Bogdan Chirieac a fost provocat de Niels Schnecker să vină în studioul România TV de unde acesta transmite procentele din Sociopol și să compare datele DC News cu cele colectate de el. Chirieac a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri, și a venit lângă moderator, după ce a parcurs holurile sediului România TV, pentru a face analiza cifrelor.

"Pe alocuri ni se suprapun datele, dar într-o chestiune esențială nu. Sociologul nostru vede lucrurile cum le-ați văzut și voi și acum 4 ani, și acum 5 ani... aici nu ne înțelegem. Eu aș numi Bucureștiul în haos la momentul acesta. Cred că putem furniza o surpriză față de ce știam în prezent. Se joacă puternic pe primele trei locuri. Și nouă  (n.r. în sondajul DC News) ne-a dat că unul dintre candidați va fi dezamăgit. Oricine poate fi în funcție de ce vor vota bucureștenii. Dar, atenție, Bucureștiul poate furniza o surpriză.

Niels Schnecker: Întrebarea e ce fel de surpriză va furniza până la urmă pentru că avem variante diferite de vot. Mai e un lucru: partidele nu sunt neapărat congruente cu candidații.

Bogdan Chirieac: Personalitatea contează mult mai mult decât partidul din care face parte

Bogdan Chirieac a confirmat: Așa este. Vedem această diferență și noi, mai ales la votul la europarlamentare unde se pare că lucrurile sunt mai liniștite. Pe când pentru București contează personalitatea mai mult decât partidul. La niciun fel de alegeri câte au fost până acum nu am văzut acest lucru mai pregnant. Personalitatea contează mult mai mult decât partidul din care face parte! Incredibil!

Niels Schnecker: Și o să vedem asta la votul politic pe Consiliul General și, de asemenea, și la sectoare. Pentru că, mai ales la Sectorul 1 dacă mă uit,  avem diferite surprize, niște răsturnări de situații foarte interesante în această primă jumătate de zi.

Bogdan Chirieac: Monitorizăm și noi Sectorul 1... și avem și noi, exact cum dă Sociopol, candidați foarte puternici. Și dacă eram un pic dezamăgiți ieri, din ce rezultă până acum, până la ora asta, s-ar putea să avem și vești bune la Sectorul 1! Bucureștiul e impredictibil, dar, repet, putem furniza o surpriză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel