Mărgineanu îl laudă pe jandarmul care a intervenit la Costineşti, pe plajă. "Le-a arătat diferenţa dintre luptător şi bătăuş"

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Actorul Mihai Mărgineanu îl laudă pe jandarmul care a intervenit în conflictul de pe plaja din Costineşti şi chiar s-a luptat cu câţiva dintre scandalagii. 

"Costinești 2023, vara pe căldură mare.

M-am gândit bine și mi-am dat seama că domnii "cocalari de Costinești" care au ținut posturile de știri câteva zile sunt EXACT (dar exact!) ceea ce îmi displace la România.

Și da, îmi displace teribil tânărul cu gușă și burtă, încălțat în șlapi prăfuiți, care bea bere (sau vin cu sifon în pahar de plastic) la chioșc alături de "tovarășii lui" cimpanzei, care fluieră după "gagici" în timp ce ascultă niște manele (și nu în surdină) și care, îmbărbătat de cele câteva picuri de alcool în sânge, sare la bătaie din orice, înjură priceput pe oricine pare mai spălat, și face gesturi oribile cu propriul organ către diverși domni sau diverse doamne.

VEZI ŞI Godină îi apără pe ”oamenii legii” implicați în conflictul de la Costinești: ”Mai dăduseră ceva lupte și înainte”

Fiind un băiat crescut în mediu d-ăsta, pe undeva pe la periferia Pantelimonului de unde am plecat NE-uitându-mă înapoi, îmi dau seama că nici la bătaie nu stau prea bine acești Necalificați. Mișcările lor fiind adesea fără țintă, fără formă sau direcție și, de cele mai multe ori, fără niciun rezultat.

Bravo domnului care le-a arătat maimuţoilor în cauză diferența dintre luptător și bătăuș", a scris Mihai Mărgineanu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Jandarmul care i-a pus la punct pe bărbații recalcitranți de la Costinești a devenit viral și este propus la avansare / Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel