Maria Chideanu, eleva din București pe care au vrut-o toți antrenorii de la Vocea României. Tudor Chirilă a fost blocat / video

Maria Chideanu. Captură video: Facebook/Vocea României
Maria Chideanu. Captură video: Facebook/Vocea României

Maria Chideanu, în vârstă de 17 ani, a uimit jurații de la Vocea României. Tânăra a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa „Cabaret”.

Maria Chideanu, o elevă în vârstă de 17 ani din București, a impresionat jurații de la Vocea României. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose s-au luptat pentru a o avea în echipa lor.

„Așa cum poți vedea, noi ne-am întors primii, iar Tudor nu poate vorbi”, a spus Theo Rose.

„Asta nu înseamnă că nu poate să te ia în echipa lui, doar nu poate să vorbească”, a precizat Irina Rimes.

„El nu poate vorbi, dar eu pot să îi spun niște lucruri. M-ai rănit foarte tare în momentul în care te-am văzut pe stradă. Eu ți-am făcut cu mâna, dar tu nu mi-ai făcut înapoi. M-ai rănit foarte tare. Altădată te-am mai văzut când te plimbai cu trotineta electrică, la fel, te-am salutat, dar tu nu”, a declarat concurenta.

„E soarta! Dacă te-ai întâlnit de două ori cu el și n-ai avut chimie deloc și a treia oară nu poate să vorbească, asta e soarta”, a adăugat Irina Rimes.

„Sunt sigură că de acum o să mă salute”, a precizat Maria Chideanu.

„Vrei să spui ceva și nu poți? Nu cred, vrea să spună ceva. E roșu ca racul pentru că nu poate să vorbească”, i-a spus Irina Rimes lui Tudor Chirilă.

„Maria, eu sunt aici pentru a căuta talente, pentru a căuta artiști să devină șmecheri. Am și reușit de câteva ori. Rata de succes în industria muzicală din lume este de 10%. Arăți bine, ești tupeistă, eu cred că am putea să facem treabă foarte bună împreună”, a spus Smiley.

„Maria, eu cred că deja ești șmecheră. Mi se pare că ești un personaj. Ești foarte vie, foarte mișto și mi-ar plăcea mult să mai avem o nebună în echipă. Noi suntem doi nebuni. Dacă vrei să fii a treia, noi te invităm să lucrăm împreună. În ceea ce ține de musical, eu ți-l recomand cu mare drag pe Horia care are deja multă experiență în zona asta”, a precizat Theo Rose.

„Sunt foarte impresionat de tine. Maria este de un an jumătate eleva Academiei de Arte Horia Brenciu”, a adăugat Horia Brenciu.

Deși Tudor Chirilă nu a putut vorbi, juratul i-a scris pe o foaie Mariei motivul pentru care ar trebui să-l aleagă.

Cu toate acestea, concurenta a ales să meargă mai departe alături de Horia Brenciu și Theo Rose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel