Marian Olteanu rămâne în București de Revelion, speriat de prețurile din Poiana Brașov: "Îmi cos singur buzunar și pun banii deoparte"

Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul

Marian Olteanu, actorul din serialul Clanul care îl interpretează pe David, a ales să petreacă Revelionul în București, surprins de prețurile din Poiana Brașov.

"Cred că în București (n.r. petrece Revelionul), pentru că un Revelion în Poiana Brașov - să stai două zile la o cabană - costă undeva la 4000 de euro. Am zis că mai bine iau banii ăia - 4000 de euro - dintr-un buzunar, aleg alt buzunar și dacă alt buzunar nu am, fac o gaură în pantalon, îmi cos singur acolo buzunar și pun banii deoparte și stau liniștit în București - petrec cu niște prieteni, poate mergem pe la mai multe localuri. Poate prind un concert undeva, adică totuși să fie o seară mișto", a spus Marian Olteanu pentru unica.ro.

Actorul a luat vacanță de la filmările serialului de la PRO TV, dar se va întoarce din nou pe platouri. "Mă duc acasă la mama, la tata, stau un pic cu ei, după care mă întorc pentru Teatrul Mic și pentru Clanul", spune Marian Olteanu.

"O să moară..."

Recent, a vorbit despre cel de-al patrulea sezon Clanul și cea mai grea scenă pe care a jucat-o.

"Cea mai grea scenă a fost aia în care eram atârnat cu capul în jos, din episodul 7 din sezonul 3. Nu mai puteam, adică nu mai puteam. Când am ajuns acasă, nu mai… nu mi-am simțit corpul de oboseală. Cred că a fost singura dată în viața mea când chiar am simțit, pe bună dreptate, ce înseamnă cuvântul extenuat. Eram extenuat.

Și peripeția pe care nu o pot uita e din sezonul 1, când m-a lovit Denis în secvența de bătaie și mi-a dat un pumn în coaste de m-a durut. Imediat după secvența aia, noi am terminat filmarea, împachetam sezonul 1, cum ar veni, și aveam trei săptămâni libere.

Trei săptămâni m-au durut coastele de nu am știut ce e cu mine, nu le-am fisurat că am fost la doctor și așa mai departe. Am făcut tot ce trebuie. Mi-a zis medicul, “băi, n-ai nimic la coaste, te doare, pur și simplu că te doare, dar asta e, o să treacă”. Și a trecut în două săptămâni jumătate – trei", a spus Marian Olteanu, pentru unica.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel