Marile războaie politice ale Micului Titulescu

EvZ: Marile războaie politice ale Micului Titulescu din PSD ”Dacă un lider se recunoaşte după duşmanii săi, atunci se poate spune că Victor Ponta are statura lui Napoleon, dar numai la propriu”

ziareCurierul Naţional: Casele RA-APPS, scoase la vânzare în plină criză ”Guvernul va pune în licitaţie 733 de active imobiliare deţinute de stat, pentru care vrea 700 mil. lei”

ZF: Valentin Ionescu a fost demis de la şefia Bursei ”Consiliul de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB) l-a demis pe Valentin Ionescu din funcţia de director general al Bursei, pe motiv că acesta nu s-a implicat suficient şi nu a îndeplinit criteriile de performanţă, iar «riscurile operaţionale au crescut nejustificat»”

Adevărul: Băncile o iau iar pe drumul care ne-a dus în criză ”Instituţiile europene de creditare vor tot mai multe împrumuturi şi oferă garanţii dubioase. Tocmai aceste practici au dus la izbucnirea crizei, avertizează analiştii”

România Liberă: Scandal. Mai mulţi lideri ai lumii, în ipostaze intime într-o serie de imagini cu scop publicitar. Campania antiură a stârnit furia Vaticanului ”Campania lansată miercuri de firma de haine italiene Benetton sub numele „Unhate” („Fără ură”) îi înfăţişează pe liderii lumii în ipostaze intime: sărutându-se pe gură. Recunoscută pentru campaniile-şoc, firma a lansat imagini trucate”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel