Urmărește emisiunea live


Marilu, clipe de panică în aeroportul din Australia! A fost prinsă cu minciuna

captură TikTok
captură TikTok

Marilu a trecut prin mai multe peripeții din clipa în care a ajuns în Australia, acolo unde se află în prezent.

Marilu Dobrescu a împărtășit recent cu fanii din online o experiență tensionată pe care a trăit-o în aeroportul din Australia. Influencerița, cunoscută pentru pasiunea pentru destinații exotice, a trecut prin mari emoții atunci când a fost reținută pentru un interogatoriu de către autoritățile aeroportuare. Oficialii au devenit suspicioși și au început să-i adreseze întrebări, iar la un moment dat, Marilu a fost prinsă... cu minciuna.

Deși călătorește des în jurul lumii, Australia s-a dovedit o destinație ceva mai problematică, unde procesul de obținere a vizei și verificările sunt destul de stricte. Aflată deja de ceva timp în această țară, "roșcata virală", așa cum îi spun mulți, a relatat cum a fost nevoită să treacă printr-o serie de proceduri riguroase pentru a convinge autoritățile că scopul vizitei sale era doar unul turistic, recreativ, și că nu intenționa să rămână permanent acolo. Însă, chiar și cu viza obținută, au apărut probleme în aeroport.

A povestit totul pe TikTok

Deși avea actele în regulă, Marilu Dobrescu a fost reținută pentru verificări suplimentare imediat ce a ajuns la aeroport. Într-o postare recentă, ea le-a povestit urmăritorilor săi cum autoritățile aeroportuare pot refuza accesul în țară dacă detectează ceva suspect. Așa s-a întâmplat și în cazul ei, când a fost luată la întrebări și a trecut prin momente de panică pe parcursul interogatoriului prelungit.

„Când am ajuns, prima dată a fost o verificare ușoară, în care mi s-a verificat pașaportul, m-au lăsat să trec. După care, înainte să îmi aștept bagajul, m-au oprit niște doamne de la frontieră să mă întrebe.

După ce mi-am luat bagaje, mă pregăteam eu să ies din aeroport, mai treci printr-un filtru de verificare. Se uită un domn la pașaportul meu, România: ‘Du-te puțin încolo’. Am intrat în această cameră mare, în momentul acela mi s-a zis să dau telefonul.

Am început să mă gândesc ce poze am, ce poze mi-am făcut zilele trecute, ce conversații am avut, dacă e ceva ciudat. (…) Au început întrebările: ‘Când ai decis să vii în Australia, de ce Australia, atât de departe?’. I-am zis eu călătoresc în toată lumea, am început să scot contul de Instagram. Întrebările nu se mai terminau.”, a declarat Marilu Dobrescu pe TikTok.

@mariludobrescu Intrebarile de la aeroport au fost ceva… ???? insta @mariludobrescu #fyp ♬ original sound - Marilu Dobrescu

A inventat un nume de hotel

La un moment dat, în timpul interogatoriului, persoana care o chestiona pe Marilu Dobrescu și-a dat seama că aceasta nu spunea adevărul. Influencerița a evitat să ofere adresa exactă unde urma să stea în Australia, așa că a inventat pe loc un nume de hotel. Minciuna a fost rapid descoperită de oficiali, ceea ce a complicat și mai mult situația.

„Eu nu voiam să dau adresa unde stau, de fapt, din mai multe motive. Când am completat la viză câteva lucruri, am scris o adresă de la un hotel din apropiere”, a declarat Marilu Dobrescu.

Unitatea de cazare pe care Marilu Dobrescu a menționat-o în declarațiile sale era situată într-o zonă rău famată, ceea ce a ridicat suspiciuni în rândul oficialilor. Aceștia și-au dat seama rapid că influencerița nu spunea adevărul. În cele din urmă, Marilu a admis că inventase detaliile despre locul unde urma să stea. După ce a recunoscut că a mințit, autoritățile i-au permis până la urmă să intre în Australia și să își continue vacanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel