Marina Almășan și fosta soție a lui Victor Socaciu, la cuțite! Au trecut de la acuze la amenințări

colaj: Facebook, TVR
colaj: Facebook, TVR

A trecut mai bine de un an de la trecerea în neființă a lui Victor Socaciu. Însă, scandalul dintre Marina Almășan și Brândușa Simion, cele două soții ale cântărețului, a devenit din ce în ce mai intens. Chiar s-a pus în discuție deschiderea unui proces în acest sens.

Jihadul continuă între cele două femei. Nu doar că Marina Almășan și Brândușa Simion nu reușesc să ajungă la o înțelegere, dar au început să-și aducă acuzații grave una alteia. Brândușa Simion spune că Victor Socaciu ar fi fost obligat să scrie piese pentru emisiunile moderate de Marina Almășan. Mai mult, drepturile de autor le-ar fi moștenit fiul pe care prezentatoarea îl are cu artistul.

Din acel moment, Marina Almășan s-a făcut foc și pară și i-a transmis femeii pe care o acuză că i-a furat bărbatul că „va ajunge să se înece în propriul venin”. Prezentatoarea afirmă că Brândușa, pe care o numește „văduva neagră”, este disperată de când a rămas singură și acest lucru o face să fie răutăcioasă și „lipsită de scrupule”. Marina Almășan susține că fosta soție a lui Socaciu i-ar fi făcut viața lui Socaciu un chin și l-ar fi făcut de nerecunoscut.

Almășan a recurs la amenințări

Marina Almășan afirmă că „doamna Simion” nu face altceva decât să „întineze memoria” cunoscutului artist atunci când susține că ar fi compus melodii pentru emisiunile sale „obscure”. „Mai bine să-și amintească “madam preoteasa” de sălile obscure prin care l-a purtat pe Victor în ultimii săi ani de viață”, a adăugat ea. Pe timp de pandemie, pentru a face bani pe spinarea lui, grăbindu-i astfel sfârșitul!”, a declarat prezentatoarea pentru Cancan. Dacă Brândușa nu se va potoli, Marina Almășan este hotărâtă să meargă mai departe și să o dea în judecată, așa că „banii câștigați pe casa din Cornu ar putea să-i dea pe procese”.

Marina Almășan și artistul Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani. Cei doi păreau că trăiesc o poveste minunată, dar totul a luat o întorsătură neașteptată după ce omul de televiziune a descoperit că soțul o înșeală cu Brândușa Simion, femeia care i-a devenit ulterior parteneră de viață cu acte în regulă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel