Marine le Pen: Pericol de război civil în Franța

Marine le Pen
Marine le Pen

Candidata extremei drepte la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, consideră că imigrația masivă pe care a cunoscut-o Franța în ultimii 40 de ani conturează acum 'perspectiva războiului civil'. 

'Situația a devenit incontrolabilă, pentru că an după an milioane de migranți s-au stabilit în Franța', a spus Marine Le Pen în timpul unei conferințe pe această temă desfășurată luni la Paris.

'O parte și-au recreat (în Franța) comunitatea de origine și trăiesc conform obiceiurilor și legilor care nu sunt cele ale Franței', iar 'în anii 2000 o parte a migranților și copiii lor au început războiul împotriva Franței', a continuat lidera Frontului Național (FN). 'De peste 40 de ani orice observator lucid și obiectiv semnalează problema și în fața a tot mai multe intimidări și agresiuni anti-franceze perspectiva războiului civil nu mai este o fantasmă', a continuat ea.

Marine Le Pen a criticat și guvernele succesive de la Paris, despre care a spus că au 'cheltuit mii de miliarde de euro (...) în speranța lașă că vor cumpăra pacea socială'. Dar ea a ținut să menționeze că nu imigrația în sine este vinovată, ci globalizarea care a adus pierderea respectului față de 'popoare, religii, cultură și civilizație, condamnate să se evapore și să facă loc unei lumi reduse la piețe', relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel