LIVE  Marinela Radu, invitată la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Thea Haimovitz, la DC News

Duminică, 23 iulie 2023, de la ora 11.00, vă invităm să o descoperiți pe Marinela Radu, hairstylist. Va fi o emisiune specială la care vă invită Thea Haimovitz.

Marinela Radu este hairstylist din 2011. A început, pe rând, să îndrăgească tunsoarea, o perioadă făcând doar asta. Apoi a început să fie pasionată de tot ce înseamnă coafurile speciale și de eveniment, iar culoarea pe care efectiv o adoră, o poartă și o face cu drag este blondul, dar dă viață tuturor celorlalte culori cu aceeași dragoste și același interes. Clientele sale au numit-o “zâna cu mâini magice”.

Youtube video image



Marinela Radu este și creatoarea periei magice pentru descurcarea părului, din lemn cu păr de mistreț. Haistylistul spune că a avut foarte multe cliente care se plangeau că nu reușesc să își descurce ușor părul, că se rupe la pieptanare, că e dureros, astfel i-a venit ideea de a crea această perie de păr profesională.

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel