Mario De Mezzo acuză „vătafii locali“ din Olt că i-au spart laptopul și i-au furat „fotografiile personale“

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mario De Mezzo spune că i-a fost spart laptopul.

Mario De Mezzo, prefectul județului Olt, spune că laptopul i-a fost spart, cel mai probabil de persoane influente din județul Olt. Acesta a avut o intervenție prin videoconferință la Antena 3 CNN, unde a povestit incidentul.

„Sunt extrem de ferm în a spune și condamna public faptul că cineva mi-a spart laptopul și mi-a furat tot conținutul. Vorbim de imagini și filmulețe cu familia, cu copiii, cu partenera mea de viață, imagini care au peste 10 ani“, a spus Mario De Mezzo.

„Cineva cine, domnule De Mezzo?“, a întrebat jurnalista Mădălina Mihalache.

„Nu este relevant! Este cineva dintre vătafii locali pe care i-am deranjat. Prin lucrurile pe care le spun și le arăt în fiecare zi oamenilor din Slatina și din județul Olt, care se simt reprezentați și vin spre mine ca spre o voce care îi ascultă și care vorbește pentru ei, acesta e felul în care ei știu să reacționeze.

Sunt niște vătafi care în lipsa unor lucruri împotriva mea, tot ce au putut să facă a fost să-mi spargă computerul, care în sine este o infracțiune extrem de gravă, să îmi fure conținutul și să facă publice anumite imagini care sunt strict personale, care sunt dinainte ca eu să fiu om politic și care nu mă prezintă pe mine. În acele imagini apare partenera mea de viață, cu care sunt și în prezent. Sunt imagini de 10 ani care mi-au fost furate din laptop.

Voi face plângere penală, va fi probabil o cercetare in-rem, se va merge pe fir să descopere autoritățile cine a spart laptopul și cine mi-a furat conținutul. Acele imagini erau doar în laptopul meu“, a spus Mario De Mezzo.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  De ce a ieșit Mario de Mezzo din emisiunea de la Antena 3: "Am activat Planul Roșu de Intervenție!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel