Mario de Mezzo, pus la zid de presa locală din Slatina, în ziua alegerilor, pentru că a utilizat telefonul în timp ce conducea / video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mario de Mezzo, candidat liberal la Primăria Slatina, a vorbit la telefon în timp ce conducea.

Acest fapt a reprezentat un motiv de atac din partea presei locale din județul Olt. Publicația Gazeta Noua l-a acuzat chiar în ziua alegerilor pe candidatul PNL la Primăria Slatina că a comis o ilegalitate, după ce acesta a apărut, într-un live de pe TikTok, în timp ce conducea și utiliza telefonul mobil.

Fapta de care e acuzat Mario de Mezzo nu este însă una gravă, iar ea se pedepsește fie cu puncte de amendă, între 6 și 8, fie, în situații rare, cu suspendarea permisului de conducere, potrivit Codului Rutier. Amenda maximă pe care ar putea să o primească Mario De Mezzo se ridică la 1.320 de lei.

Mai mult, publicația locală din județul Olt s-a legat de faptul că Mario De Mezzo a criticat, în live-ul de pe TikTok, alți șoferi din trafic pe care i-a văzut mergând cu vteză.

În videoclipul de mai jos se poate observa că Mario De Mezzo nu se află în mers atunci când pune telefonul la ureche, după care la câteva secunde după ce pleacă cu mașina, candidatul libral la Primăria Slatina ia telefoonul de la ureche și vorbește la telefon pe speaker-ul mașinii pe care o conduce.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel