Marius Isac, vicepreședintele PNL al CJ Caraș-Severin, îl părăsește pe președintele Romeo Dunca. Votează cu majoritatea

Sursa foto: Facebook Marius Isac
Sursa foto: Facebook Marius Isac

Marius Isac, fostul viceprimar al Caransebeșului și vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, a rupt definitiv relația cu actualii consilieri PNL și cu președintele Romeo Dunca. Acesta a trecut alături de majoritatea formată din PSD, PMP, Pro România și alți trei foști liberali.

"În ultimele luni de zile, PNL-ul a pierdut majoritatea în Consiliul Județean Caraș-Severin. Majoritate pe care vrea s-o recâștige. Singura modalitate, în opinia și accepțiunea liderilor PNL, este ca eu să-mi dau demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Pe această temă, în ultimele trei săptămâni, am avut mai multe discuții cu președintele Romeo Dunca, el considerând ca aceasta ar fi unica variantă de a redobândi majoritatea. În urma acestor discuții, decizia mea este ca începând de astazi să votez alături de noua majoritate din Consiliul Județean Caraș-Severin pentru județul nostru.

Proiectele pentru Caraș-Severin vor merge înainte și trebuie să fie promovate cu succes, nu ca până acum. Eu am convingerea că multe din aceste proiecte se pot face, însă există o ordine de priorități. Alături de cei 17 consilieri, care gândesc în același fel, îmi voi aduce și eu contribuția ca multe din aceste proiecte să se întâmple. Sper eu, cât mai curând.

Cel mai probabil, voi fi și eu catalogat într-un anume fel. Întrebarea mea este, la ce număr ne vom opri în acest ritm?“, a declarat Marius Isac pentru reper24.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel