Marius Lazăr, exclus din PSD pentru că a participat la întâlnirea cu Geoană

marius lazar
marius lazar

PSD Arad a decis, joi seară, excluderea din organizaţie a lui Marius Lazăr, motivul fiind faptul că acesta ar fi participat la întâlnirea de la Hotel Ramada organizată săptămâna trecută de Mircea Geoană.

Decizia este luată şi în contextul în care Lazăr i-a adresat o scrisoare, joi, preşedintelui PSD Victor Ponta, în care îi transmite acestuia că nu va deveni cu adevărat preşedintele PSD dacă exersează "reflexe staliniste", excluzând şi intimidând "jumătatea" din partid care nu l-a votat la Congres, scrie Mediafax.

Lazăr, care a deţinut funcţia de secretar executiv al PSD, secretar de stat în Ministerul Muncii şi preşedinte PSD Arad, afirmă, în scrisoarea deschisă adresată lui Ponta, că acesta se află pe scaunul de preşedinte al partidului, dar nu este încă preşedinte.

Surse din conducerea social-democrată au declarat că lideri ai PSD au acuzat, miercuri, în BPN, că fostul preşedinte al formaţiunii Mircea Geoană ar intenţiona, împreună cu câţiva apropiaţi, printre care Ion Toma şi Florentin Gust, formarea unui partid nou sau a unei platforme în interiorul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel