COVID-19 i-a UCIS 25 de ani de muncă. Marius Manole: "Scrieți BREAKING NEWS"

Într-un dialog cu actrița Rodica Mandache și cu Marius Tucă, Marius Manole a mărturisit că noul coronavirus i-a distrus cariera construită în 25 de ani.

"Și noi actorii, am intrat în concediu, cred că intrăm în concediu la Teatrul Național, asta e situație de avarie. Freelancerii și actorii independenți sunt cei mai loviți în acestă perioadă pentru că practic li s-a încheiat totul, nu au de unde să câștige niciun ban și situația e destul de dramatică", a declarat Marius Manole, în direct la Marius Tucă Show.

"Vă rog să scrieți Breaking News"

După ce actrița Rodica Mandache i-a spus lui Marius Manole că "Mă gândesc câteodată că dacă ai fi trăit în Franța, exact cu mutra asta și cu felul tău de a merge, săltat bine și nu săltat ci cu z, zăltat... ", Marius Manole i-a răspuns: "Vă rog să scrieți acolo pe burtieră, Breaking News: "Rodica Mandache: ”Dacă Marius Manole ar fi trăit în Franța, ar fi făcut carieră"... că aici, în România...". 

"Talentul tot timpul m-a dat afară din casă"

"Doamnă, ce carieră aici, nu vedeți ce fragil e că a venit coronavirusul și mi-a distrus toată cariera. A venit o pală de vânt și a distrus tot ce am construit eu în 25 de ani. Pe mine talentul tot timpul m-a dat afară din casă, mai ales talentul la scris, răspunsul la întrebarea: când voi scrie o carte despre mine? este, cinstit: Niciodată!", a completat Marius Manole, la Marius Tucă Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel