Marius Moga a JIGNIT-O pe Alexandra Ungureanu. "M-a complexat foarte mult. Eram TERORIZATĂ"

Foto: Instagram Marius Moga / Alexandra Ungureanu
Foto: Instagram Marius Moga / Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu a vorbit despre momentul în care a fost jignită de Marius Moga.

În urmă cu mai mulți ani, când Alexandra Ungureanu era la început de carieră, a fost jignită de Marius Moga.

În cadrul unui interviu recent, îndrăgita cântăreață a vorbit despre acel episod, dar și despre cum a reacționat în momentul în care a auzit acele cuvinte.

Alexandra Stan a studiat la o facultate care nu avea legătură cu muzica, dar nu s-a gândit vreo secundă că o să activeze în acest domeniu. Cu toate acestea, viața i-a dăruit o carieră în industria muzicală, așa că a urmat acest drum.

Ce i-a putut spune Marius Moga: M-a durut! Eram terorizată psihic

Recunoaște că nu i-a fost ușor și că au existat momente în care a simțit că cedează, mai ales când vedea că primește răutăți gratuite din partea oamenilor, mai ales că a fost complexată de felul cum arată. Printre persoanele care i-au adresat cuvinte dure se află și Marius Moga. 

"Așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele", i-a spus Marius Moga la acea vreme.

Episodul respectiv nu a ajutat-o deloc și a făcut-o să se simtă mult mai rău.

"Moga îmi spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram in backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta. M-a complexat foarte mult.

Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, da eu nu sunt 90-60-90. Aveam urme de acnee pe față. Nu aveam bani să mă duc în saloane.

Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic", a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea "Viața vedetelor" de pe Youtube.

Alexandra Ungureanu, despre problemele cu tenul

Alexandra Ungureanu a fost câștigătoarea "Bravo, ai Stil! Celebrities" și a dezvăluit că s-a confruntat mulți ani cu acneea.

"E foarte frustrant pentru o persoană care e în lumina reflectoarelor să fie judecată foarte ușor de cei care nu înțeleg că acneea e o boală complexă. În prezent sunt imaginea unei campanii România fără acnee’. 

Mi-a fost greu, la început am si plâns na… ca orice adolescent care se deschide către lume și simte că e ceva în neregulă cu el.  Acum sunt persoane care îmi scriu cum să treacă peste acnee, peste acest complex", a spus Alexandra Ungureanu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel