EXCLUSIV  ”Marius Pieleanu are precizia unui microscop”. Ce nu s-a știut până acum despre celebrul sociolog: Momente dese în viață care l-au dat în spate

Astrologul DCNews i-a realizat portretul astrologic al lui Marius Pieleanu. 

Marius Pieleanu, Conferențiar Universitar Doctor și Prodecan al Facultății de Științe Politice, s-a născut pe 14 septembrie 1965. Nativul are Soarele în Fecioară. Și ca orice persoană născută în această zodie, avem de-a face cu următoarele caracteristici: pragmatism, simț analitic, atenție la detalii, autoexigență și exigență, nevoia de a se face util, matematic, dornic să găsească probleme la soluții, muncitor, obsesie pentru perfecțiune și organizare. 

Dar în astrograma lui avem de-a face cu un stellium în Fecioară, adică avem patru planete în acest semn. Pe lângă Soare, mai enumerăm și Mercur (care este în domiciliul său), Uranus (planeta inovației) și Pluto (planeta transformărilor radicale). Cu alte cuvinte, Marius Pieleanu are precizia unui microscop în activitățile sale. Saturn face opoziție la acest stellium, ceea ce înseamnă că a avut momente dese în viață care l-au dat în spate de la drumul inițial ales, dar care s-au demonstrat a fi cele mai norocoase. 

Luna, astrul emoțiilor, era în semnul Berbecului. Aici ne dăm seama că nativul nu suportă îngrădiri de niciun fel, că relația cu autoritatea este problematică. Adică are nevoie să fie el liderul într-un domeniu. 

Marte, planeta masculinității și a pasiunii se afla în Scorpion. Dacă este să ni-l imaginăm ca un soldat, am avea de-a face cu unul cu simț strategic, cu soluție de rezervă la absolut orice și cu o dorință de control absolut. Și cum Marte se afla lângă Neptun, putem spune că deține și acces direct către psihicul uman. Are propriul manual de interpretare a motivațiilor și fricilor. Cumva o intuiție greu de explicat. 

Plasarea Nodurilor Lunare de pe axa Gemeni (Nodul Nord) și Săgetător (Nodul Sud) i-a oferit rolul de a fi un căutător permanent al ideilor și un comunicator al acestora. Un lucru este sigur: Marius Pieleanu este un izvor de cunoaștere și feluri de a vedea lumea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel