Mark Zuckerberg a început să crească vaci cu o dietă unică de macadamia şi bere

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Magnatul Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a surprins publicul prin incursiunea sa în industria creșterii vitelor, anunțând pe platforma sa de socializare, Facebook, lansarea unei inițiative de producție a unor tipuri premium de carne de vită.

Zuckerberg, cunoscut pentru inovațiile sale în domeniul tehnologic, a dezvăluit că a început să crească vite Wagyu și Angus la ferma Ko'olau Ranch din Kauai. Obiectivul său principal este să dezvolte și să ofere unele dintre cele mai excepționale varietăți de carne de vită din întreaga lume.

"Am început să cresc vite aici la ferma Ko'olau Ranch din Kauai, având ca scop crearea unor tipuri de carne de vită de cea mai înaltă calitate. Vitele, din rasa Wagyu și Angus, vor fi hrănite cu făină de macadamia și vor consuma bere produsă chiar aici, pe proprietate", a explicat Zuckerberg.

Magnatul a subliniat, de asemenea, că intenționează să creeze un proces complet integrat local. "Ne dorim ca întregul proces să fie gestionat vertical, în cadrul fermei noastre. Fiecare detaliu contează în această industrie", a adăugat el.

El spune că fiecare vacă mănâncă undeva între 5.000 și 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an și pentru asta au fost plantați o mulțime de arbori de macadamia. Zuckerberg spune și că vacile beau bere care este produsă la fermă.

"Prin intermediul acestui proiect, fiecare vacă va consuma între 5.000 și 10.000 de kilograme de hrană în fiecare an, ceea ce înseamnă o suprafață considerabilă de plantat și de administrat pentru macadamia. Fiicele mele sunt implicate activ în această inițiativă, ajutând la plantarea macadamiei și având grijă de animalele noastre", a mărturisit Zuckerberg.

Totul se va baza pe lucruri produse local, spune șeful Meta care adaugă că plantează copacii împreună cu fetele sale care îl și ajută cu diversele animale.

În ciuda proiectelor sale tehnologice anterioare, acest nou pas în agricultură și creșterea vitelor este considerat de Zuckerberg ca fiind unul dintre cele mai plăcute și delicioase proiecte personale. "Suntem încă la început, dar îmbunătățim continuu procesul în fiecare sezon. Acesta este unul dintre proiectele mele personale preferate", a concluzionat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel