EXCLUSIV  Pe 27 august, Marte intră în Balanță. Daniela Simulescu spune la ce trebuie să ne așteptăm până pe 12 octombrie: Cearta și negocierea sunt cele mai bune / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Din 27 august până pe 12 octombrie, Marte se află în Balanță. Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a spus ce ne așteaptă în perioada următoare.

„De obicei, cu Marte în Balanță ne întâlnim o dată la doi ani. Nu este un tranzit neapărat marcant, însă traversăm o perioadă destul de ciudată din punct de vedere relațional. 

Venus este retrogradă. A început retrogradarea pe 23 iulie și va dura până pe 4 septembrie. Venus, în această perioadă, va testa și va trece prin adevărate lupte de putere, mai ales în relațiile afective, apoi în cele profesionale. Și cum suntem în plină perioadă de Mercur retrograd, nimic nu merge 100%. Totul este puțin dat peste cap, reluat, încurcat.

Marte prin Balanță vine să ne ajută. Va sta în acest semn între 27 august și 12 octombrie. Este suficient timp să fim mai calmi, mai liniștiți.

Marte este cel care reprezintă lupta, războiul, curajul, ambiția, agresivitatea, furia și motivația. Semnul Balanței este cel al echilibrului, al armoniei, al dreptății, al esteticului, al relației. Marte este energie pură și când este pus în semnul Balanței, pe moment va dori să lupte în această zonă.

Din punct de vedere astrologic, teoretic, Marte nu se simte în Balanță, pentru că el se simte foarte bine în Berbec. Când avem zodia opusă, se spune că nu este locul lui. 

Din punctul meu de vedere, Marte în Balanță este mult mai puternic decât Marte în Berbec. În Berbec știe că este locul lui, dar când este în Balanță, Mercur trebuie să ajungă la o sublimare, să încerce să își transforme toată agresivitatea și furia interioară prin diplomație”, a spus Daniela Simulescu.

Marte în Balanță, 27 august - 12 octombrie

”Marte în Balanță ne va ajuta să căutăm o sublimare a furiei noastre, mai ales în relație. Marte în Balanță ne ajută să negociem. Retrogradarea lui Venus de pe 23 iulie până pe 4 septembrie a avut efecte în viața multora persoane, nu cele mai plăcute. Până pe 4 septembrie nu este bine să luăm o decizie.

Cu Marte în Balanță, cearta și negocierea sunt cele mai bune. Marte în Balanță vrea să te simtă implicat. Dacă vă simțiți că viața afectivă a luat-o razna în ultimul timp, aveți șansa ca până pe 12 octombrie să stați să negociați. Senzația este că nu-i nimeni hotărât, că nimeni nu știe ce vrea. Nu-i adevărat. Când cele două părți pe care le pui la masa de negociere încă își mai trimit vorbe dure, asta înseamnă că încă mai sunt în relație. În momentul în care nu mai zic nimic, atunci este o problemă, dar când ambele părți se ceartă, asta înseamnă că încă este o relație și se mai poate face ceva”, a precizat Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel