Marte în Scorpion, din 12 octombrie. Iată cum afectează fiecare zodie

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Iată ce aduce Marte în Scorpion. 

Pe 12 octombrie, universul astral se reconfigurează, aducând în prim plan o energie nouă, tulburătoare, dar și transformațională. Marte, planeta ce guvernează acțiunea, ambiția și voința, își face intrarea în semnul misterios și pasional al Scorpionului. Acest tranzit va dura până pe 24 noiembrie, oferindu-ne o perioadă de introspecție și regenerare profundă.

Marte în Scorpion este diferit de celelalte tranzite ale sale. Aceasta nu este doar o mișcare dintr-o casă zodiacală în alta, ci o călătorie în adâncurile psihicului nostru, o explorare a dorințelor noastre interioare, bune sau rele. Scorpionul, cu natura sa intensă, ne îndeamnă să ne reevaluăm și să decidem ce dorințe merită urmate și care trebuie abandonate pentru propria noastră pace și armonie.

Iată cum afectează acest tranzit fiecare semn zodiacal:

Berbec: Această perioadă te poate face să te simți mai vulnerabil sau tensionat. Criza, pe cât pare de negativă, te poate ajuta să vezi lucrurile într-o lumină nouă, ca o oportunitate de creștere.

Taur: Concentrează-te pe strategiile din zona relațională. Acest tranzit te poate face să fii mai atent la modul în care interacționezi cu ceilalți, să privești dincolo de aparențe și să construiești relații autentice.

Gemeni: Găsește modalități creative de a gestiona stresul. Învață să folosești tensiunea ca pe o forță motrice, nu ca pe un obstacol.

Citește mai mult pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel