EXCLUSIV  Marte intră în Leu pe 20 martie. Daniela Simulescu: Acum se iau niște decizii la care nu v-ați fi gândit niciodată

Marte intră în Leu pe 20 martie. Daniela Simulescu - Acum se iau niște decizii la care nu v-ați fi gândit niciodată. Sursa - pixabay.com
Marte intră în Leu pe 20 martie. Daniela Simulescu - Acum se iau niște decizii la care nu v-ați fi gândit niciodată. Sursa - pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit detalii despre tranzitul lui Marte în Leu, despre care spune că "predispune și la intransigență".

"Iată că a venit momentul să vorbim despre un tranzit care, de obicei, îmi plăcea. Este vorba despre tranzitul lui Marte în Leu. Acum 2 ani a fost în Leu. Am avut o vară destul de incendiară. Marte se întâlnise cu Venus. Oarecum, se întâlnește și anul acesta. Nu mai putem să avem același ton de acum câțiva ani, în care vă spuneam că Marte este precum un rege. De data aceasta tranzitul lui Marte în Leu ne va face atenție la cu totul altceva.

În primul rând, trebuie să vă spun că Marte va sta în acest semn între 20 mai și 10 iulie. Iată, pe 20 mai este din Rac, unde ne-a făcut mai comozi, mai liniștiți, ne-am strigat naționalismul, patriotismul. Dovadă sunt foarte multe inițiative în acest sens, în ultimul timp, iar acum intră în Leu.

Să ne reamintim cine este Marte? Marte este Ares în mitologie, este zeul războiului, al acțiunii, al pasiunii, al luptei, al curajului și al ambiției. Bineînțeles, vorbim și de agresivitate, și de foarte multă furie.

Planeta acțiunii intră în semnul Leului. Arhetipul Leului este cel care face legătura între Rac și Fecioară. Pe Rac ce se întâmplă? Sămânța prinde rădăcini, iar pe Fecioară strângem recolta.

Între cele două arhetipuri îl avem pe acesta al Leului. Ce se întâmplă aici? Floarea crește și se duce către soare, primește lumină, căldură și foarte multă atenție. Adică este un arhetip al nevoii de validare, de respect, de recunoaștere, al creativității, al vieții. Pentru că iată, se generează ceva, crește, înflorește ceva, ceva care ne și place. E plăcut și, în același timp, ne bucură foarte mult.  

Deci arhetipul Leului este cel care vrea tot timpul să ajungă în top, să fie văzut și apreciat. Va veni acesta arhetip și o să fie destul de intransigent. Acest arhetip o să fie destul de dur, de totalitar,  pentru că, de cele mai multe ori, arhetipul Leului, fiind un semn de foc, vrea atenție, este foarte dramatic, foarte actoricesc, foarte jucăuș și vesel.

În primă fază îmi vine cuvântul de lider. Să știți că Vărsătorul și Leul împărtășesc aceeași nevoie de atenție. Culmea, deși nu s-ar zice că Vărsătorii vor și atenție, dar ei vor atenție prin a face ceea ce nu fac ceilalți.

Leul e stare să joace pe scenă, să se arunce în cap și să primească atenție. Și dacă nu primește atenția, se va răzbună. Nu e răzbunare aceea scorpionică, dar este un soi de  sadism, deoarece vine dintr-o nevoie narcisistă destul de puternică.

Când mă gândesc la arhetipul Leului, nu mă gândesc neapărat la cuvântul lider. Liderul mă duce mai degrabă către energia uraniană a Vărsătorului. Când mă gândesc la Leu, mă gândesc la managerul acela fixist. Pentru că Leul este un semn fix, intransigent și dur. De cele mai multe ori, oamenii cu marcaj de Leu sunt acuzați că sunt egoiști, că sunt narcisiști, dar, de fapt, ei așa se nasc.

Noi trebuie să învățăm de la oamenii cu energie de Leu iubirea de sine. Iubirea de sine se învață forțat, după ce treci prin niște evenimente foarte marcante. De obicei, oamenii cu marcaj puternic de Leu sunt artiști, par aroganți, par vanitoși, extravaganți. Dar ne plac, pentru că au ceea ce respingem în noi, adică iubirea de sine.

Cu Marte în Leu, vor apărea tot felul de declarații, tot felul de lideri, care vor încerca să-și impună părerea. Gândiți-vă că trecem printr-un moment politic destul de important.

Gândiți-vă că urmează un an de alegeri. Acum se iau niște decizii la care nu v-ați fi gândit niciodată.  Cu Marte în Leu îmi este puțină teamă de deciziile altor lideri politici din alte zone ale acestei lumi. Pentru că Leului îi place războiul. Comandanții, generalii, oamenii care au o carieră în zona militară, a armatei, a poliției, au marcaj de Leu puternic, pentru că ei ascultă regulile și obligă și pe ceilalți să le asculte sau să le urmeze. Sunt cei care n-au empatie în aceste momente.

Cu Marte în Leu nu este o perioadă foarte plăcută, mai ales că Marte va face niște aspecte destul de îndrăznețe. La nivel mondial, iarăși își vor arăta mușchii unii și alții. Însă, în același timp, cu Marte în Leu, cred că se vor găsi niște lideri care să încerce să stingă efectele războiului. Pe de altă parte, să știți că energia Leului poate să fie destul de explozivă!", a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro.

Află mai multe previziuni despre Marte în Leu, din 20 mai:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel