EXCLUSIV  Marte se apropie de Uranus, ambele lângă „Steaua Demon” Algol. Simulescu, avertisment despre ce se va întâmpla la nivel mondial: Nu aș vrea să vă sperii

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu avertisment pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a prezentat horoscopul pentru săptămâna 8 - 14 iulie 2024, despre care spune că este "săptămâna lui Venus", asta pentru că la începutul săptămânii vor fi mai multe aspecte destul de interesante, iar Venus își schimbă semnul. Astrologul ne amintește că atunci când vorbim de Venus vorbim de fapt despre relații.

Totuși, ea vine și cu un avertisment pentru finalul acestei săptămâni, atunci când Marte se apropie de Uranus. Potrivit Danielei Simulescu, acest aspect ne poate afecta la nivel mondial deoarece cele două planete sunt în apropiere de Algol, una dintre cele mai neobișnuite stele de pe cer, care își schimbă vizibil luminozitatea odată la câteva zile, aceasta fiind numită și "Steua Demon".

Daniela Simulescu: Trebuie să avem foarte mare grijă 

"La finalul săptămânii, Marte se apropie de Uranus. Acesta la nivel mondial poate să fie un aspect destul de ciudat pentru că cele două planete sunt în apropierea unei stele care se numește Algol. Algol, vă invit să citiți povestea acestei stele, nu vă spun foarte multe aici pentru că e totuși duminică, suntem în vacanță, nu aș vrea să vă sperii, cert este că este că se pot întâmpla lucruri la nivel mondial care nu sunt neapărat pe placul nostru.

Trebuie să avem foarte mare grijă și să nu ne lăsăm păcăliți pe plan financiar. Atenție mare dacă vreți să luați un credit, dacă vreți să dați cu împrumut pentru că de obicei atunci când este implicat Algol ne cam pierdem capul și ne băgăm în situații destul de dubioase, întortocheate, periculoase sau poate la limita legii câteodată, deci suntem așa... în lumea noastră, ne pierdem mințile foarte ușor. Iar la nivel mondial rămâne de văzut ce se va întâmpla", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel