EXCLUSIV  Martin Scorsese, refuzat de Netflix. La Avatar "scenaristul a fost cel mai ieftin" - problemele filmelor de azi

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Ştiaţi că Netflix a refuzat să facă un film de Martin Scorsese? V-aţi gândit vreodată de ce replicile din Avatar nu dau complexitate filmului? Iată de ce. 

Regizorul Radu Pilat a vorbit despre acest subiect la DCNews TV. 

"Am vorbit cu mai multe persoane, şi a fost şi un articol pe The Guardian, despre acest subiect. Martin Scorsese, parcă, un monstru al filmului, spunea că s-a dus cu un scenariu la Netflix şi i-a fost refuzat. I s-a spus că e prea complex şi publicul nu o să înţeleagă. Dacă vă uitaţi la filmele din ultimii ani, scenariul e extrem de simplu. 

Şi de curând vorbeam cu cineva despre Avatar, un film care a costat enorm. Mi se pare că scenaristul e cel mai ieftin lucru care a fost adăugat. După ce ai plătit ca să faci personajele alea, atât CGI, tonele alea de 3D-işti, să nu poţi să mai dai acolo ceva pentru scenarist... Dar se pare că publicul în momentul ăsta asta aşteaptă. Să nu uităm că sunt platforme globale, din Asia, America, sunt oameni care au background-uri culturale destul de diferite și atunci o poveste simplă relaționează cu mai mulți și se fac mai multe vizualizări", a declarat Radu Pilat. 

Cu toate astea, Avatar 2 - Calea Apei, a avut un succes uriaş la Box Office. În America de Nord, filmul a încasat 598 de milioane de dolari, dar la nivel global suma a fost mai mult decât dublă. 1,43 de miliarde de dolari a încasat acest film în cinematografe. Astfel, pentru că a depăşit pragul de 2 miliarde de dolari, Avatar 2 a intrat în topul celor 6 filme din istorie care au atins această cifră. Trei dintre sunt regizate de James Cameron (Avatar, Avatar 2 şi Titanic). Celelalte trei filme sunt Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War şi Star Wars: The Force Awakens. 

Youtube video image

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel