Mărturiile emoționante ale unui veteran de război, în ziua în care a împlinit 100 de ani. "Nemții ne explicau să nu ne speriem dacă bombele cad la 10 metri de noi"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Vezi în articol mărturiile emoționante ale unui veteran de război care a împlinit ieri 100 de ani.

Ministerul Apărării Naționale a făcut publică mărturia unui veteran de război. Mihai Iliescu a împlinit 100 de ani, iar mai mulți militari l-au vizitat pentru a-i spune "La mulți ani!". Bărbatul le-a povestit prin ce a trecut atunci când a luptat pe front.

"La mulți ani cu sănătate domnului maior (rtr) Mihai Iliescu, veteran de război, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani!

"Am trecut prin multe momente grele"

"Îmi aduc aminte că atunci când cădeau bombele lângă noi, îmi ziceam: "Doamne, de ce m-ai făcut"? Nemții ne explicau să nu ne speriem dacă bombele cad la 10 metri de noi pentru că acelea nu ne omoară, periculoase sunt cele care picau deasupra noastră. Am trecut prin multe momente grele, dar cu voia lui Dumnezeu am scăpat teafăr și nevătămat", le-a povestit veteranul militarilor care l-au vizitat ieri.

A participat pe frontul de Est, la Tisa, Odesa, și, ulterior, pe frontul de Vest, în Arad, Budapesta, Praga, până în Munții Tatra", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel