Mărturiile unui apropiat al lui Matthew Perry, Chandler din show-ul Friends: „A mințit pe toată lumea că este dezintoxicat. Nu a fost niciodată"

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Celebrul actor Matthew Perry, Chandler din show-ul Friends, care a murit luna trecută la vârsta de 54 de ani nu ar fi lăsat „niciodată” drogurile, declară un apropiat al acestuia.

Starul Friends Matthew Perry, care a murit luna trecută la vârsta de 54 de ani, nu a lăsat „niciodată” drogurile.

Vedeta a spus în cel mai bine vândut memoriu din 2022 că și-a depășit în sfârșit dependențele cu ajutorul unui specialist și al celui mai bun prieten.

Cu toate acestea, un prieten apropiat al vedetei, care a preferat să nu fie numit, a spus: „A mințit pe toată lumea că este dezintoxicat. Nu a fost niciodată. Este foarte trist. Știi, cea mai mare minciună pe care a spus-o a fost probabil pentru el însuși.”

Sursa a adăugat: „El putea să fie o persoană destul de manipulatoare când era vorba de luptele sale cu drogurile, dar a fost o astfel de luptă, o astfel de bătălie și a luptat în fiecare zi până la sfârșit”.

O autopsie publicată vineri a dezvăluit că vedeta a murit din cauza „efectelor acute ale ketaminei” și prin înec, Perry având cantități similare de ketamina în sistemul său ca un pacient din spital sub anestezie generală.

Departamentul de medici legiști din Los Angeles a determinat cauza morții actorului Matthew Langford Perry

„Departamentul de medici legiști din Los Angeles a determinat cauza morții actorului Matthew Langford Perry, în vârstă de 54 de ani, ca fiind efectele acute ale ketaminei”.

„Factorii care contribuie la moartea domnului Perry includ înec, boala coronariană și efectele buprenorfinei (folosită pentru a trata tulburarea consumului de opioide). Modul de moarte este accident.”

Perry a fost găsit cu fața în jos în jacuzzi-ul alăturat piscinei din casa sa din Los Angeles, la 16:17, pe 28 octombrie.

Medicul legist a raportat că Matthew Perry a primit terapie cu perfuzie cu ketamină ca tratament pentru depresie, dar ultima ședință a fost cu o săptămână și jumătate înainte de a muri, iar ketamina este în sistem doar timp de trei până la patru ore, ceea ce înseamnă că nu a dus direct la moartea lui.

„La nivelurile ridicate de ketamina găsite în probele sale de sânge post-mortem, principalele efecte letale ar fi atât din cauza suprastimulării cardiovasculare, cât și a represiei respiratorii”, a concluzionat medicul legist, Raffi Djabourian.

Cu un an înainte de moartea sa, el a lansat un memoriu în care spunea totul, includea detalii șocante despre dependența sa de droguri și alcool

Cu un an înainte de moartea sa, el a lansat un memoriu în care spunea totul, includea detalii șocante despre dependența sa de droguri și alcool.

Matthew Perry a spus în octombrie 2022 că era dezintoxicat de 18 luni, deși asta a fost cu un an înainte de moartea sa.

Reporterul de divertisment Athenna Crosby a luat prânzul cu el cu o zi înainte de a muri și a spus că era atât de dedicat dezintoxicării sale încât a refuzat să țină meniul de vinuri.

Perry a scris că a cheltuit 9 milioane de dolari încercând să scape de dependență, mergând la 6.000 de întâlniri AA, de 15 ori la dezintoxicare și a fost în detoxifiere de 65 de ori.

La cel mai jos nivel al dependenței, actorul își administra câte 55 de pastile de Vicodin pe zi, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel