Mărturiile vecinilor mamei din Iași care s-a aruncat cu copilul pe geam pentru a se salva de flăcări. "Au fost și țipete, au fost și bătăi"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Vezi în articol ce spun vecinii mamei din Iași care s-a aruncat cu copilul pe geam pentru a se salva de flăcări.

Vecinii femeii din Iași care s-a aruncat cu bebelușul ei de la etajul 3 pentru a se salva de flăcări povestesc faptul că în familia tinerei ar fi existat certuri, iar soțul acestea ar fi agresat-o de mai multe ori. Aceștia îl descriu pe bărbat ca fiind o persoană recalcitrantă. Înainte de Crăciun femeia ar fi cerut ajutorul uneia dintre vecine, după ce ar fi fost bătută de soț, iar aceasta l-ar fi contactat pe tatăl ei, polițist.

"Ea, înainte de Crăciun, a fost la mine că a bătut-o bărbatul ei. Nu are un an de când e mutată aici, să o primesc în casă. Eu nu am primit-o, că efectiv nu am recunoscut-o, avea fesul în cap și a spus să sun la părinții ei. Am sunat la taică-su, care e mare polițist în Suceava sau în Vaslui, și el a spus când a ajuns aici "să știi că acuma da, te-am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu". Așa i-a spus tatăl ei. Ei nu au fost de acord cu căsătoria", a spus una dintre vecine.

VEZI ȘI: Răsturnare de situație în cazul mamei din Iași care s-a aruncat cu copilul pe geam. Cercetări pentru omor, după ce bebelușul a murit. Avertimentul pe care femeia îl primise de la tatăl polițist

Vecin: A alungat-o pe soție din casă cu tot cu copil, care avea atunci 3 luni

"El e puțin mai recalcitrant. Nu pot să-mi dau seama despre ce este vorba. Eu îi cunosc. Ea este o femeie de nota 20, nu știu, el felul cum se comporta în casă, am auzit că au fost și țipete, au fost și bătăi, acum nu știu ce s-a întâmplat. Ori că a fost un scurtcircuit la apartament, ori că s-a făcut intenționat. Nu pot să-mi dau seama. El a fost încătușat cu cătușe de poliție. Înainte de Crăciun a fost asta, cred că cu 1-2 săptămâni înainte de Crăciun și tot așa din cauza scandalului pe care l-a făcut. A alungat-o pe soție din casă cu tot cu copil, care avea atunci 3 luni", a mărturisit un alt vecin. 

"Am auzit că s-au certat înainte de Crăciun, dar na, nu mă bag, nu mă amestec. Am auzit că se certau, plângea, ea fugea de colo-colo", a spus o altă vecină.

Reamintim că ieri, 10 ianuarie, o femeie din Iași s-a aruncat de la etajul 3 cu bebelușul ei, după ce în apartamentul în care locuia a izbucnit un incendiu. Copilul a ajuns în comă la spital și din păcat medicii nu l-au putut salva. Mama se află acum internată în stare gravă. Oamenii legii continuă ancheta în acest caz pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel