Mărturiile vecinilor profesoarei din Brașov care și-a înjunghiat fiul bolnav. "Nu l-am mai văzut de un an și ceva pe copil"

Mărturiile vecinilor profesoarei din Brașov care și-a înjunghiat fiul bolnav. "Nu l-am mai văzut de un și ceva pe copil" / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Mărturiile vecinilor profesoarei din Brașov care și-a înjunghiat fiul bolnav. "Nu l-am mai văzut de un și ceva pe copil" / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Vezi în articol ce spun vecinii profesoarei din Brașov care și-a înjunghiat fiul bolnav.

O profesoară de matematică din Brașov și-a înjunghiat fiul bolnav care avea probleme psihice, iar apoi ar fi încercat să se sinucidă, aruncându-se în fața unui tren, iar gestul femeii i-a șocat pe vecini. Aceștia au mărturisit pentru Antena 3 CNN că nu l-au mai văzut pe bărbat de un an de zile, iar acasă la profesoară veneau adesea mai mulți copii.

"Mi se pare tragic, vă dați seama, știu că e profesoară, știu că veneau foarte mulți copii la dânsa. Nu l-am mai văzut de un și ceva pe copil", spune o vecină.

"Ciudat, nu s-a mai întâmplat așa ceva. O singură dată am văzut-o, doar ne-am salutat atât", mai spune un vecin.

În ce stare se află cei doi

Atât profesoara, cât și fiul ei au suferit răni grave și au ajuns pe masa de operație.

"În acest moment, pacientul este pe secția de chirurgie generală, în ușoară ameliorare, conștient. Mama se află pe secția de chirurgie toracică, în ușoară ameliorare", a spus  Romeo Boancă, medic coordonator UPU Braşov. 

Reamintim că gestul extrem al femeii a venit după ce între cei doi a izbucnit un scandal. Profesoara de 60 de ani din Brașov și băiatul ei s-ar fi luat la ceartă, iar într-un moment de disperare, mama și-ar fi atacat fiul de 34 de ani cu un cuțit. Apoi, profesoara a mers aproape jumătate de kilometru pe jos până la calea ferată, acolo unde ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor. Deocamdată nu este clar de la ce a pornit scandalul între ei și de ce femeia a decis să recurgă la acest gest.

VEZI ȘI: Caz șocant în Brașov. O profesoară de matematică și-a înjunghiat fiul bolnav

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel