Mărturisirile Ecaterinei, după ce s-a vindecat: Și eu încep să dăruiesc din nou și alții dăruiesc pentru mine

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, a făcut mărturisiri privitoare la boala prin care a trecut în ultimii ani și suportul pe care l-a primit din partea oamenilor.

Ecaterina, fiica de numai aproape 13 ani a preotului Nicolae Dima, a trecut prin momente grele cu până la 2 ani în urmă. Micuța a dezvoltat un chist în zona capului, fiind operată pe creier ulterior. Deși inițial se credea că e o tumoare, medicii nu i-au acordat șanse, însă tatăl ei s-a rugat neîncetat pentru propria fiică. 

Intrând două luni în comă și având cel puțin două momente în care și-ar fi pierdut viața, Ecaterina este acum în recuperare. De asemenea, mulți oameni au crezut în Ecaterina și au susținut familia preotului pe toate căile, fiind nevoie de 200.000 de euro pentru recuperarea Ecaterinei.

„Și chiar le mulțumesc din toată inima mea.. Deși nu prea am avut așa mulți prieteni prima dată. Cu timpul tot mi-am făcut mulți prieteni, cum ar fi părintele Sebastian și familia sa. Aveam și la clinică prieteni, cum ar fi domnul Torfas, doamna doctor Klarfeld, terapeutul meu preferat Mark. Vorbeam în engleză, iar Mark era un bun vorbitor de engleză.”, a spus Ecaterina în podcastul tatălui său.

Părintele Nicolae Dima a spus ce mai face Ecaterina: Mă bucur că trebuie să vă dau vești bune! / video
https://www.dcnews.ro/parintele-nicolae-dima-a-spus-ce-mai-face-ecaterina-ma-bucur-ca-trebuie-sa-va-dau-vesti-bune-video_901065.html

Îi place să dăruiască

„Și eu încep să dăruiesc din nou și alții dăruiesc pentru mine. Într-un fel îmi place să și dăruiesc, dar și să primesc, într-un fel. E frumos să vezi cum dai cadouri, dar și să vezi cum acea persoană primește cadoul tău. Cel mai des ofer cărți de citit pe post de cadouri. Nu voi merge la bunicu de sărbători, e destul de departe, poate vine el la noi. Îmi place să mă întâlnesc cu el. Adică, doi dintre unchii mei sunt în Iași, iar celălalt e în Germania, așa că... nu prea avem cum să ne întâlnim.”, a mai povestit fetița.

200.000 euro. Acesta este prețul pentru ca Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, să-și revină. Recuperarea se face în Germania
https://www.dcnews.ro/200-000-euro-acesta-este-pretul-pentru-ca-ecaterina-fiica-preotului-nicolae-dima-sa-si-revina_898761.html

„Trebuie să le transmitem un gând celor care se gândesc la noi și se bucură pentru noi”, a spus părintele Nicolae Dima.

„Vă mulțumesc din toată inima pentru toată susținerea pe care mi-ați dat-o toți. A fost atât de valoroasă susținerea.”, a răspuns Ecaterina.

„Atunci când ne-a fost greu, foarte multă lume s-a rugat pentru noi. Ce simți despre puterea rugăciunii?”, a mai întrebat preotul.

„Simt un fel de iubire și bunătate în gestul pe care mi-l fac enorm de muți oameni. Chiar mi se pare că are foarte multă forță rugăciunea.”, a spus Ecaterina.

„Suntem recunoscători celor care s-au rugat pentru tine.”, a încheiat preotul Nicolae Dima.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel