Mașină condusă de un tânăr de 19 ani, înfiptă într-un stâlp de lângă casa lui Iohannis

captură video
captură video

Un șofer de 19 ani a pierdut controlul vehiculului din cauza carosabilului umed și a lovit un stâlp pe strada Bâlea.

Un tânăr din Racovița care a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și a carosabilului umed s-a oprit într-un stâlp de curent situat în apropierea casei președintelui Klaus Iohannis.

„La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 01.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea din municipiul Sibiu, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Racovița, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Din fericire, incidentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Walter, potrivit Ora de Sibiu.

Tot în acest an a mai avut loc un accident pe aceeași stradă (Bâlea), în proximitatea casei președintelui. În martie, o șoferiță a lovit cu mașina un bărbat de 37 de ani care traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni amplasată în apropiere de intersecția cu strada Nicolae Titulescu. Sibianca în vârstă de 40 de ani l-a acroșat instant, drept pentru care omul a fost rănit, însă, din fericire, a ajuns la spital conștient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel