Mașina cu care Cherecheș a fugit ar fi, de fapt, a secretarei lui. Cine este Georgiana Popovici și cum a fost avansată de edil - Foto în articol

Mașina cu care Cătălin Cherecheș a ajuns la Baia Mare i-ar aparține secretarei acestuia.

Mașina cu care Cătălin Cherecheș ar fi ajuns la Satu Mare, acolo de unde a luat un taxi pentru a fugi din țară prin punctul de trecere a frontierei Petea, cu Ungaria, folosindu-se de un act de identitate al unei rude, i-ar aparține secretarei acestuia, Georgiana Popovici, care ar fi și mâna dreaptă a edilului.

"Șoferul care l-a dus pe Cherecheș la Satu Mare este de meserie taximetrist, dar în momentul în care l-a dus pe edil el se afla în timpul liber. Acesta ne-a spus că mașina la volanul căreia a mers spre Satu Mare îi aparține secretarei primarului Cherecheș. Este vorba despre mașina Georgianei Popovici.

VEZI ȘI: Șoferul lui Cherecheș a făcut primele declarații. Cum l-a dus pe edil la Satu Mare. "Nu vreau să fiu arătat cu degetul pe stradă"

Secretara, alături de Cherecheș și în momentul flagrantului

Practic aceasta este secretara care și în momentul flagrantului în urma căruia edilul din Baia Mare a primit 5 ani de închisoare cu executare, era în primărie. După eliberarea lui Cherecheș, ea s-a aflat printre persoanele privilegiate cu care primarul ieșea des în oraș. Mărturiile de altfel sunt și din mai multe fotografii postate pe rețelele de socializare. Ulterior, această secretară a fost promovată ca șef al biroului relațiilor internaționale la primăria din Baia Mare.

Ea este fiica lui Adi Popovici, un fost handbalist cunoscut, iar recent aceasta a fost nominalizată de către Cătălin Cherecheș să ocupe o funcție în cadrul consiliului de administrație de la clubul Minaur Baia Mare, iar bineînțeles consilierii locali au votat această numire. Noi am încercat să discutăm și cu secretara, însă aceasta a închis telefonul doar după câteva secunde în care a discutat cu noi", a relatat jurnalistul Vasile Dale la Antena 3 CNN.

"Îmi pare rău, nu pot. O zi bună", atât a spus secretara la telefon, apoi a închis, refuzând să răspundă la întrebările jurnalistului.

VEZI ȘI: Țara în care ar fi fugit Cătălin Cherecheș, după condamnare. Iulian Surugiu: Pe surse vă spun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel