Mașină incendiată „la nervi”, de o femeie din București. A fost arestată preventiv

FOTO: Pexels
FOTO: Pexels

O femeie în vârstă de 52 de ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a incendiat un autoturism pe Calea Giulești din București, provocând pagube semnificative și afectând parțial încă un vehicul din apropiere. Conform unor surse judiciare, femeia ar fi explicat că gestul său a fost motivat de furie.

Incidentul a avut loc pe 3 octombrie 2024, atunci când polițiștii de la Secția 20 au fost sesizați printr-un apel la 112 despre un autoturism care ardea pe o stradă din Sectorul 6. Echipajele de poliție și pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență au intervenit rapid pentru a stinge flăcările, însă mașina, un model Dacia Duster, a fost distrusă aproape în totalitate. Incendiul a afectat și un alt vehicul aflat în apropiere.

După intervenția pompierilor și primele cercetări la fața locului, polițiștii au stabilit că incendiul a fost provocat intenționat. Investigațiile au dus la identificarea unei femei de 52 de ani, care a devenit principalul suspect. Pe 5 octombrie 2024, autoritățile au pus în aplicare un mandat de aducere, iar suspecta a fost dusă la audieri.

În urma interogatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus ulterior arestul preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, fiind deschis un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

Surse judiciare au relatat că femeia ar fi recunoscut fapta în fața anchetatorilor, declarând că a dat foc autoturismului din cauza unei crize de nervi. Deși detaliile care au condus la această reacție nu au fost încă dezvăluite, autoritățile investighează toate circumstanțele pentru a clarifica motivațiile din spatele gestului său.

Cazul rămâne deschis, iar autoritățile continuă să investigheze toate aspectele legate de acest incident pentru a stabili cu exactitate toate detaliile și a lua măsurile legale adecvate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel