Mașină intrată în curtea școlii, la Londra. O a doua fetiță a murit, la câteva zile de la tragedie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

O a doua fetiță a murit în urma accidentului din Londra, Marea Britanie, după ce o femeie a pătruns cu autoturismul în curtea unei școli primare.

O a doua fetiţă în vârstă de opt ani a decedat duminică în urma unui accident produs joia trecută după ce o maşină a intrat în plin în curtea unei şcoli primare din Wimbledon, în sud-vestul Londrei, cu doar câteva ore înainte de începerea vacanţei şcolare, a anunţat poliţia, conform Agerpres.

"Cu profundă tristeţe anunţăm decesul iubitei noastre Nuria duminică, 9 iulie", se arată într-un comunicat al poliţiei londoneze care transmite un mesaj din partea familiei copilului. Nuria fusese spitalizată după accident şi de atunci se afla în stare foarte critică.

O alta copilă de opt ani, Selena, a murit în acest accident, petrecut joi dimineaţa într-o şcoala privată de fete unde era organizată o petrecere înainte de vacanţa şcolară, în prezenţa elevilor şi a părinţilor.

Poliția a respins imediat pista unui atentat



O femeie în vârstă de 40 de ani este încă internată în spital "în stare gravă", a declarat duminică poliţia, care de la început a respins pista unui atentat terorist.

Alte câteva persoane au fost spitalizate, dar viaţa lor nu este în pericol. Şoferiţa vehiculului, în vârsta de 46 de ani şi care locuieşte în Wimbledon, a fost eliberată pe cauţiune. Ea a fost arestată joi pentru "suspiciune de conducere periculoasă cauzatoare de moarte".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel