Mason Greenwood, mare speranţă a Marii Britanii şi a lui Manchester United, şi-ar fi bătut iubita. "United nu tolerează violenţa"

Facebook Mason Greenwood
Facebook Mason Greenwood

Fotbalistul britanic Mason Greenwood, în vârstă de doar 20 de ani, este acuzat de iubita sa că ar fi bătut-o şi chiar ar fi abuzat-o.

"Pentru toți cei care vor să știe ce-mi face cu adevărat Mason Greenwood", a fost mesajul postat de Harriet Robson pe Instagram, alături de mai multe fotografii cu ea plină de sânge şi vânătăi. În plus, a fost publicat şi un videoclip, dar imaginile au fost şterse ulterior. VEZI VIDEO AICI - ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Manchester United a reacţionat 

“Suntem la curent cu imaginile și acuzațiile care circulă pe rețelele de socializare. Nu vom face alte comentarii până când faptele vor fi stabilite. Manchester United nu tolerează violența de orice fel”, se arată în comunicatul clubului Manchester United. 

Mason Greenwood (20 de ani), fotbalist format la Manchester United, are șase goluri și două pase decisive în acest sezon, în 24 de meciuri.

Star de la Manchester City, acuzat de violuri, arestat de polițiști

Fundașul de la Manchester City este investigat în patru cazuri de viol și unul de asalt sexual, conform The Athletic.

„Manchester City poate confirma că în urma faptului că a fost pus sub acuzare de poliție astăzi, Benjamin Mendy a fost suspendat și pus sub investigare. 

Chestiunea este subiectul unui proces legal, iar clubul nu poate face alte comentarii până procesul nu este încheiat”, a anunțat clubul Manchester City, într-un comunicat. 

'Cheshire Constabulary a fost autorizată de Serviciul de Urmărire Penală al Coroanei pentru a acuza un bărbat în legătură cu acuzații de asalt sexual. 

Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat în patru cazuri de viol și unul de agresiune sexuală. Acuzațiile au legătură cu trei plângeri formulate de persoane cu vârsta peste 16 ani și s-ar fi petrecut în perioada octombrie 2020 - august 2021. Mendy, din Prestbury, a fost dus în custodia poliției și va apărea la Magistratura Chester vineri, 27 august. 

Vrem să le reamintim tuturor că procedurile penale împotriva lui Mendy sunt în plină desfășurare, iar el are dreptul la un proces corect', scrie în comunicatul poliției. 

CITEŞTE ŞI Cristiano Ronaldo, la un pas de o 'mare trădare'. Cu ce super-echipă ar urma să semneze / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel