Cooking show-ul "MasterChef" debutează din 20 martie, de la ora 20.30, la Pro TV, marele premiu al competiţiei fiind în valoare de 50.000 de euro.
Răzvan Fodor, gazda show-ului îşi va face intrarea în platoul în care se vor întrece cei mai curajosi şi talentaţi bucătari amatori, care prin priceperea lor visează să ajungă cât mai departe în concurs şi astfel să devină primul "MasterChef" al României şi să câştige marele premiu de 50.000 de euro.
Juriu este format din trei maeştri bucătari de elită, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, dar şi o serie de probe care mai de care mai solicitante.
După preselecţiile organizate în Bucureşti, 150 de participanţi care s-au prezentat cu un preparat gătit de ei au fost aleşi să intre în faza următoare. Astfel, aceştia sunt cei care primesc şansa de a intra în platoul show-ului de la Pro TV şi de a găti un fel de mâncare pe care să îl prezinte în faţa celor trei juraţi, care vor gusta şi comenta rezultatele lor gastronomice.
Dintre aceştia însă, numai 50 vor primi şorţul alb "MasterChef" din partea juriului, ca semn al acceptării în etapa următoare a competiţiei.
De aici, dintre cei 50 de concurenţi posesori de şorţuri MasterChef, 21 vor intra în bucătăria "MasterChef" şi implicit în cursa pentru câştigarea marelui premiu de 50.000 de euro.
De la o ediţie la alta, cei 21 de concurenţi vor fi supuşi unor probe dificile în ceea ce priveşte inventivitatea lor, talentul de a improviza în bucătărie, de a lucra contra cronometru, de a-şi pune în practică creativitatea ţi de a se descurca în diverse probe desfăşurate uneori şi în afara bucătăriei "MasterChef".
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu