MC Lalla, tânăra găsită pe malul mării, ”avea o mască de femeie împlinită, fericită, dar suferea”, susține Liviu Chesnoiu

FOTO: captura video TikTok @ MC Lalla
FOTO: captura video TikTok @ MC Lalla

Tânăra găsită decedată pe malul mării, MC Lalla, suferea de depresie. Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, mesaj ferm pentru apropiații celor depresivi.

Moartea tinerei din Turda, găsită joi dimineață pe malul mării în Mamaia, este învăluită în mister.

Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii sub numele de MC Lalla, era îmbrăcată sumar, doar într-un tricou și lenjerie intimă, nepotrivită pentru a face baie în mare, unde de altfel era arborat steagul roșu.

Cei care au cunoscut-o pe artistă spun că aceasta era în depresie, mai mult, aceasta posta diferite filmulețe motivaționale în acest sens.

În acest context, Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a subliniat necesitatea ca persoanele cu afecțiuni psiho-emoționale să fie susținute de grupurile psihologice, medicamentele fiind insuficiente pentru tratarea și gestionarea acestor trăiri.

”După flerul meu de polițist și psiholog, pot să vă spun, fiind constănțean, că în perioada aceasta nimeni  nu se duce să facă o baie (n.r.)  în lenjeria intimă. De asemenea, în această perioadă vântul, valurile sunt foarte mari, marea este turbată.

Dar vedeți, un om cu depresie nu are cum să lupte singur cu această afecțiune. Cred că nu lua tratament sau lua sporadic.

Iar în perioada aceasta, când este și lună plină, este ca o chestie misterioasă, când răsare luna din mare, poate că oamenii atunci hotărăsc, cei care sunt la capătul puterilor...

Se spune că ar fi o cauză de luat în seamă”, a declarat Liviu Chesnoiu, la Realitatea Plus.

Chesnoiu: ”Avea o mască de femeie împlinită, fericită, dar suferea”

”Cei apropiați au spus că tânăra a slăbit foarte mult în ultimul timp. Acești oameni trebuie să aibă un suport psihologic, într-un grup de suport, căci nu doar psihologul, psihiatrul sau tratamentul medicamentos pot să le facă bine.

Ea nu vorbea, ea avea o mască de femeie împlinită, fericită, dar suferea. Și chestia care a făcut-o să clacheze este o poveste de dragoste nerezolvată, nevindecată.

Asta cred eu că s-a întâmplat. Medicul legist o să ne spună, când o să facă analize, dacă avea în stomac cină sau mic dejun.

După părerea mea, noaptea s-a întâmplat așa ceva. că nu ai cum să ieși dimineața într-o lenjerie intimă”, a mai spus acesta.

Citește și: Tânăra găsită moartă pe plajă, în staţiunea Mamaia, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel