Meciul de adio al lui Murray la Wimbledon, alături de Emma Răducanu

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

 Andy Murray va evolua alături de Emma Răducanu în proba de dublu mixt la Wimbledon, conform informațiilor publicate de The Times.

Această colaborare vine în contextul în care Murray se pregătește să-și încheie cariera la turneul de mare șlem londonez.

Inițial, programul lui Andy Murray pentru Wimbledon includea doar participarea la turneul de dublu masculin alături de fratele său, Jamie, după ce marți a anunțat retragerea din proba de simplu. Totuși, dorind să profite din plin de ultimul său Wimbledon înainte de retragerea din tenis programată pentru această vară, Murray a decis să joace și la dublu mixt.

În ultimele zile, Murray a purtat discuții cu Emma Răducanu cu privire la posibilitatea de a juca împreună. Cei doi sportivi au decis să solicite un wild-card pentru a putea participa la această probă.

Andy Murray, care a suferit o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală pe 22 iunie, este încrezător că organismul său poate face față atât în proba de dublu masculin, cât și în cea de dublu mixt. În plus, Murray speră să mai joace un ultim meci de simplu la Jocurile Olimpice de la Paris din această lună.

Această asociere între Murray și Răducanu reprezintă cel mai mediatizat parteneriat de dublu mixt la Wimbledon de la colaborarea dintre Andy Murray și Serena Williams în 2019.

Emma Raducanu a depășit un adversar incomod, calificându-se în turul doi al turneului de la Wimbledon, în revenirea sa la Campionate, în timp ce Andy Murray așteaptă să dezvăluie dacă va juca la simplu în ultima sa apariție la All England Club.

Andy Murray este programat să joace meciul său de deschidere marți, dar încă se luptă contra cronometru pentru a fi apt de joc pentru ceea ce se așteaptă să fie ultimul său Wimbledon, potrivit Independent.

Răducanu a primit un impuls timpuriu, deoarece adversara sa din primul tur, Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 22 din Rusia, a fost nevoită să se retragă în dimineața turneului. Aceasta a fost înlocuită de Renata Zarazua, locul 98 mondial din Mexic, care s-a dovedit a fi un adversar incomod pentru Răducanu, cu o lovitură de slice provocatoare. Dar după ce a lipsit de la Wimbledon anul trecut din cauza unei accidentări, Răducanu a obținut o victorie cu 7-6, 6-3, marcând o revenire victorioasă și va juca acum împotriva Elisei Mertens, locul 33 mondial, miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel