Meciul România - Belgia schimbă programul TIFF. 2.000 de persoane pot urmări jocul ”generației de suflet”

FOTO: captura video
FOTO: captura video

Partida dintre România și Belgia poate fi urmărită în stradă, în marile orașe din țară, dar și direct pe plajă.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale naționalei de fotbal a României, cel cu Belgia, din Grupa E a EURO 2024, modifică programul tuturor, chiar și al marilor evenimente, cum este Transilvania International Film Festival (TIFF). 

Organizatorii TIFF au decis mutarea filmului care trebuia să ruleze, sâmbătă seară, ”Sub cerul liber”, în Piața Unirii din Cluj Napoca la Casa de Cultură a Studenților, iar pe ecranul rămas ”liber” să proiecteze meciul România - Belgia. Spațiul poate găzdui 2.000 de suporteri.

În Capitală sun tmai multe zone în care suporterii pot urmări meciurile echipei antrenate de Edward Iordănescu. Astfel, în parcul IOR a fost amenajat un loc special pentru suporteri, la fel și în Piața Obor sau în parcarea de lână Ateneul Român, unde, potrivit Digi 24, este amplasată o tribună de 500 de locuri construită special pentru acest eveniment.

Nici Galațiul nu se lasă mai prejos, iar municipalitatea a dat ”adunarea” la unul dintre reperele din oraș, la ”Păpădie”, unde microbiștii pot urmări, în aer liber, meciul care ar putea aduce calificarea ”tricolorilor” în optimile de finală ale competiției europene găzduite de Germania.

Cei care se află la mare, în mini-vacanța de Rusalii, se pot bucura și de vremea răcoroasă, dar și de meciul ”generației de suflet”, după ce deținătorii mai multor terase au decis să amenajeze ”stadioane” direct pe plajă.

Citește și: România - Belgia. Suporterii naționalei fac spectacol la Köln. Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel