Meciul Turcia - Portugalia, perturbat de patru fani, printre care și un copil, dornici de selfie-uri cu Ronaldo

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Fostul jucător de la Manchester United a fost bucuros să facă un selfie cu primul fan, dar după a părut deranjat de întreruperi în timpul meciului Portugaliei cu Turcia.

A doua repriză a meciului dintre Portugalia și Turcia a fost întreruptă, mai multe persoane reușind să evite personalul oficial și să intre pe terenul de la Westfalenstadion din Dortmund, Germania.

Ronaldo a fost fericit să pozeze cu primul fan, un copil care a intrat pe teren în minutul 69 și și-a scos telefonul pentru o poză.

Cel mic a fost apoi alungat de pe teren și, în cele din urmă, oprit de personal - dar nu înainte de a saluta mulțimea.

Aproximativ 15 minute mai târziu, un spectator mai în vârstă a încercat să facă același lucru, dar a primit o reacție diferită din partea fostului star de la Manchester United.

Ronaldo și-a ridicat mâinile în aer și i-a întors spatele fanului, care a încercat să pună brațul în jurul său.

Un al treilea spectator a apărut lângă Ronaldo în timp ce acesta apăra un corner.

Breșele de securitate au continuat și după fluierul de start, când alți doi fani au încercat să se apropie de atacant.

Antrenorul Portugaliei califică acțiunile pe teren drept "îngrijorătoare"

Primul a fost trântit la pământ când a încercat să se apropie în timp ce ținea un telefon în mână, iar al doilea a fost oprit când a încercat să vorbească cu Ronaldo în timp ce echipele părăseau terenul.

Antrenorul Portugaliei califică acțiunile pe teren drept "îngrijorătoare"

Antrenorul Portugaliei, Roberto Martinez, a catalogat întreruperile drept o "preocupare" într-un interviu de după meci, adăugând: "Astăzi am avut noroc că intențiile fanilor au fost bune".

El a continuat: "Cu toții iubim un fan care recunoaște marile staruri în mintea lui. Cu toții suntem de acord cu asta. Dar puteți înțelege că a fost un moment foarte, foarte dificil - dacă aceste intenții sunt greșite, jucătorii sunt expuși și trebuie să fim atenți cu asta. Nu cred că asta ar trebui să se întâmple pe un teren de fotbal".

Ei vor înfrunta Georgia miercuri la Veltins-Arena din Gelsenkirchen - unde Anglia a învins Serbia în primul meci al competiției.

Ronaldo și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de fotbalist la Manchester United și Real Madrid, dar a semnat pentru echipa saudită Al Nassr ca "agent liber" la sfârșitul anului 2022.

Deși salariul său nu a fost confirmat public, se zvonește că este plătit cu peste 160 de milioane de lire sterline pe an - ceea ce îl face cel mai bine plătit fotbalist din istorie, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel